sport

3 Fasen om een nieuwe goocheltruc te leren

141views

Wil je goocheltrucs leren? In dit blog ben je op de juiste plek voor het leren van de basis van goocheltrucs, illusies, street magic en mentalisme voor mensen van alle vaardigheidsniveaus. Met oefening en toewijding kun je ook een elite-illusionist worden, als je er maar genoeg tijd in stopt. 

Iedereen is gefascineerd door magische kaarttrucs en andere magische handelingen van dichtbij, maar de meesten van ons realiseren zich niet hoe eenvoudig ze zijn om uit te voeren. Heb je ooit naar een goochelaar gekeken en je afgevraagd: hoe deden ze dat?  

Er zijn 3 fasen om een ​​nieuwe goocheltruc te leren: ontdekken, oefenen en meesterschap. En zo ziet het eruit: 

Ontdekking 

Er zijn duizenden verschillende soorten goocheltrucs die je kunt leren. Als je de wereld van illusionisten begint te onderzoeken, zal je degenen tegenkomen die je echt wilt leren en aan je arsenaal wilt toevoegen. Deze fase wordt ook wel de ontdekkingsfase genoemd. We komen er gewoon achter en bepalen of het iets is dat we tijd willen besteden aan oefenen of niet. 

Oefenen 

In deze fase bekijken we gewoon de bewegingen en leren we hoe het werkelijk wordt gedaan. De grootste fout die mensen maken, is het overhaasten van deze fase. Ze kunnen niet wachten om het aan hun vrienden en familie te laten zien, dus besteden ze zo min mogelijk tijd aan oefenen en proberen het dan meteen voor een publiek uit te voeren. 

Meesterschap 

Voor al deze goocheltrucs ben je nog niet klaar om uit te voeren totdat je fase 3 bereikt, dat is meesterschap. Je moet de truc net zo lang oefenen totdat we het kunnen doen met onze ogen dicht. We werken de acties in ons spiergeheugen in. Waarom? Omdat het foutloos en soepel moet kunnen worden doorlopen. Iedereen kan met succes een nieuwe truc uitvoeren. Maar niet iedereen neemt de tijd om ze volledig onder de knie te krijgen. 

Een prestatie die onder de knie is, ziet er 10x beter uit. Dus voor een truc gaat opzoeken, moet je ervoor zorgen dat je ze eerst onder de knie hebt voordat je naar buiten rent en het voor een publiek uitvoert. Succes! 

12 Comments

  1. O sistema Android permite que você faça capturas de tela sem nenhum outro software. Mas aqueles que precisam rastrear capturas de tela secretamente remotamente precisam de um rastreador de captura de tela especial instalado.

  2. Local copper scrap buyers Certification for copper scrap buyers Scrap metal grading
    Scrap Copper cable stripping tools, Scrap metal market trends, Scrap copper extraction

    Scrap metal purchasing, Sustainable copper refining, Copper cable scrap reception, Metal recovery and repurposing solutions

  3. Metal waste reclaiming services Ferrous collection Iron waste reclamation and recycling

    Ferrous material recycling growth projections, Iron waste restoration, Metal waste refurbishing center

Leave a Response