Mens&gezondheid

3 lekkere gerechten met Green Juice

3 lekkere gerechten met Green Juice
350views

Jij weet dat het belangrijk is om dagelijks een dosis fruit en groente binnenkrijgt. Maar, elke keer hetzelfde eten of drinken is niet altijd even lekker. Green Juice is hier de perfecte oplossing voor. Dit is een poeder dat je kan mixen in verschillende gerechten. In deze blog zullen wij 5 gerechten uitlichten waarin jij Green Juice kan gebruiken, zodat je jouw dosis fruit en groente op een nieuwe manier binnenkrijgt.

1 Smoothie met Green Juice

Soms heb je wel zin in fruit, maar niet in de soorten fruit die jij nodig hebt voor bepaalde vitaminen. In dit geval is het maken van een smoothie een perfecte optie. Je kan hier namelijk zelf kiezen welke fruitsoorten je er in wil gooien. Uiteindelijk mix je dit met melk of yoghurt en gooi je het in de blender. Nu, voordat je de blender sluit, gooi je er 1 tot 4 theelepels Green Juice door. Even blenden, en klaar: jouw Green Juice smoothie, met daarin alle vitaminen die jij nodig hebt.

2 Appelbrood met Green Juice

Dit neemt wat meer tijd in beslag, maar het resultaat mag er zeker zijn. Heb jij wel even genoeg van smoothies, of andere drankjes met daarin het Green Juice poeder? Dan kan je het poeder ook verwerken in andere recepten, zoals bijvoorbeeld appelbrood. Om dit te maken, volg je het recept voor appelbrood in het GROEN-boek, die je ook bij je bestelling kan toevoegen. Je bent er even mee bezig, maar dan heb je ook wat: een heerlijk appelbrood waar jij dagen lang van kan genieten.

3 Broccoli burger met Green Juice

Wederom een recept dat even duurt om te maken, maar één met een geweldig resultaat. Staat er voor het avondeten broccoli burger op het menu? Voeg daar dan Green Juice poeder aan toe! Op deze manier krijg jij je dosis groente en fruit binnen, terwijl je kan genieten van een heerlijke broccoli burger.

Ben jij geïnteresseerd?

Lijkt één van deze recepten jou nou helemaal geweldig, of wil je er nog meer vinden? Neem dan eens een kijkje op de website van Superfoodies! Hier kan je jouw Green Juice bestelling plaatsen, en kan je het GROEN-boek toevoegen voor nog veel meer heerlijke recepten.

Leave a Response