entertainment

3 onvergetelijke uitstapjes met een privéjet naar het buitenland voor een vrijgezellenfeest

256views

Vrijgezellenfeesten zijn misschien wel de leukste feesten die je ooit zult meemaken. Ze staan in het teken van plezier, lachen en herinneringen maken die je voor altijd bij zullen blijven. En waarom zou je zo’n feest niet in het buitenland vieren? Het geeft je de kans om nieuwe dingen te beleven terwijl je je vriend of vriendin uitzwaait voor hun huwelijk. Het is ook weer eens wat anders dan in eigen land zijn. Je kunt bijvoorbeeld een eigen vliegtuig huren om het helemaal onvergetelijk te maken. Ben jij op zoek naar wat ideeën? Lees er hier meer over!

Barcelona

Barcelona is dé place to be voor een te gek vrijgezellenfeest! Hier kun je de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Sagrada Família en Park Güell bezoeken, en daarna lekker smullen van tapas en cocktails in El Raval. ‘s Avonds duik je het bruisende nachtleven in de Gotische wijk in, waar je toffe bars en clubs vindt. En wat dacht je van de nachtclub Opium en Pacha? Tot in de late uurtjes kun je hier doorgaan. Maar wat is een vrijgezellenfeest zonder iets geks te doen? Huur bijvoorbeeld een privéjet van First Class Aviation om naar Barcelona te vliegen, of misschien is een jacht voor een dag op zee wel iets dat bij jullie past. Het wordt een feest om nooit te vergeten!

Praag

Praag is dé plek voor een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Het is niet alleen prachtig, maar ook nog eens goedkoop, vooral het bier. Je kunt genieten van de oude gebouwen en de geweldige sfeer. Tijdens je verblijf kun je over de Karelsbrug wandelen en het prachtige uitzicht bewonderen, Tsjechisch bier proeven in lokale brouwerijen en ‘s avonds lekker feesten in de beroemde Karelsstraat. Praag heeft alles voor een te gek vrijgezellenfeest!

Ibiza

Ibiza, hét feesteiland bij uitstek, is dé place to be voor een vrijgezellenfeest vol zon, zee en eindeloos feesten. Waarom Ibiza? Nou, omdat het wereldberoemd is om zijn geweldige feesten en enkele van de beste clubs ter wereld heeft. Als je een vrijgezellenfeest wilt waar je kunt feesten tot het ochtendgloren, dan is Ibiza dé plek om naartoe te gaan. Overdag kun je lekker relaxen op prachtige stranden en chillen in hippe strandclubs. ‘s Avonds kun je helemaal losgaan in de beroemde clubs zoals Pacha, Amnesia en Ushuaïa voor een onvergetelijke nacht. En als je iets unieks wilt, kun je zelfs een bootfeest regelen en feesten op de Middellandse Zee. Ibiza belooft een vrijgezellenfeest vol plezier en onvergetelijke herinneringen. Onze tip: waar je ook naartoe gaat, bekijk eens of je een privéjet kunt huren om met al je vrienden en vriendinnen naar een van deze plekken te vliegen. Dan wordt het al een onvergetelijke ervaring voordat je überhaupt bent aangekomen!