Huis en tuin

3 raamdecoraties waar je niet bij hoeft te boren

120views

Er zijn verschillende redenen om niet te kiezen voor boren. Je hebt een huurhuis waar je zo min mogelijk schade wilt aanrichten of gewoon omdat het niet mooi is. Een oplossing hiervoor is het SmartFit systeem. Dit systeem kan op twee verschillende manieren geplaatst worden: door een magneetstrip of montageclips.

Bij een magneetstrip zit het raamdecoratie op een magnetisch frame. Het frame blijft op zijn plaats met de meegeleverde losse strips die aan het frame hechten. Zo kunt u bijvoorbeeld rolgordijnen op de vensterbank plakken.

Als je ramen glas hebben wat voorzien is van rubber, is het de beste keuze om te gaan voor montageclips. Deze worden dan ook vastgezet tussen het glas en rubber.

Welke gordijnen passen er in het frame?

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie, zo heb je bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen. Het mooie van het SmartFit systeem is dat al deze raamdecoraties passen in het systeem!

Wil je niet boren in je dakraam of draaikiepraam, maar wel graag een rolgordijn hebben? Dan is een SmartFit systeem met rolgordijnen zonder boren is de oplossing! Als je zo’n soort raam in de slaapkamer hebt, is het wel verstandig om voor verduisterende rolgordijnen te kiezen. Maar let op, deze gordijnen zijn niet helemaal verduisterend.

Daarnaast is het ook mogelijk om een SmartFit plisségordijn te kiezen. Hierbij heb je de keuze tussen enkele of duo plissé gordijnen. De duo plisségordijnen hebben echter wel een luxere uitstraling, je ziet bijvoorbeeld niet de touwtjes. Verder hebben de gordijnen ook nog eens een betere isolerende werking. Tegenwoordig is het ook te verkrijgen in Top Down Bottom Up versie. Hierme kan je meer genieten van je privacy met tegelijkertijd ook nog eens veel lichtinval

Heeft de keuken in je huis nog gordijnen nodig? Dan zijn de SmartFit aluminium jaloezieën de perfecte keuze. Aluminium gordijnen zijn naast hun moderne uitstraling ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. En iedereen weet dat het in de keuken soms wel eens een troep kan worden, dus dan wil je geen gordijnen die je niet gemakkelijk schoon kan maken.

Leave a Response