sport

3 reclame trends voor kerst 2023

433views

Als je zelf een bedrijf hebt of je in de reclame of marketing industrie werkt, weet je dat je altijd vroeg genoeg je campagnes moet plannen. Voor de reclamecampagnes van Pasen moet je je al voorbereiden tijdens kerst en voor die van kerst moet je je al voorbereiden in de zomer. Iedereen houdt namelijk van feestdagen en zeker van kerstmis. Vanaf het weer guur en grijs begint te worden, komen de winterjassen en dikke sjaals naar boven en wil je langer en sneller ‘s avonds binnen blijven bij de open haard, wat je meteen aan kerst doet denken. De reclamebureaus, zoals bijvoorbeeld Buro Reng, spelen hier snel op in.

Tranentrekker reclamefilmpje

Doordat kerst een feestdag van samenkomst met de familie is, wordt hier veel op ingespeeld bij reclame. Een samenkomst van de familie en vrienden bij een open haardvuur en het uitdelen van cadeautjes. Echter, sommige bedrijven willen net tijdens de kerstperiode belangrijke zaken meedelen zoals het feit dat niet iedereen een dak boven zijn hoofd heeft of het welzijn van dieren gedurende deze periode. Inspelen op de gevoelens van de consument, werkt (bijna) altijd. Veel reclamebureaus helpen je hierbij, een reclamebureau in groningen is hier zelfs in gespecialiseerd.

Limited edition cadeaus

Bij de woorden “limited edition” zijn er veel mensen die direct van hun stoel springen en dit moeten aankopen voor zichzelf of voor anderen. Bedrijven weten dit en brengen dit dan uit. Vooral tijdens de periodes waar er veel duurdere cadeaus worden gekocht zoals tijdens de eindejaarsfeesten, is dit steeds een succes. Indien je als bedrijf dit kan uitbrengen indien je een product of service verkoopt aan consumenten, is het zeker waard hier eens over na te denken. 

Gratis cadeau bij aankoop van x

Aangezien mensen toch al veel cadeaus kopen tijdens kerst, kan je je klanten een extra cadeautje geven voor hun loyaliteit. Hiernaast kan je ook nieuwe klanten aantrekken met deze speciale aanbieding. Klanten zijn namelijk geneigd iets nieuws te kopen met goede reviews, zeker indien er een gratis cadeautje bij wordt gegeven. Indien je hier als bedrijf de mogelijkheid bij hebt, zeker doen!

31 Comments

  1. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your next post thanks once
    again.

    Feel free to surf to my blog post … slotter88

Leave a Response