GadgetsMannentechnology

4 tips voor het aanschaffen van een refurbished Iphone XR

Iphone XR
715views


Op zoek naar een refurbished iPhone XR of een andere Apple iPhone? Dan zal je zeker aanbieders genoeg kunnen vinden, maar voor je een Apple iPhone koopt, is het wel belangrijk dat je met een aantal dingen rekening houdt. We geven je enkele tips!

Ga op onderzoek uit

Koop nooit zomaar een Refurbished Apple van een aanbieder waarover je niets weet. Spijtig genoeg is niet iedereen even betrouwbaar, dus is het belangrijk dat je voldoende informatie opzoekt. Kijk naar eerdere ervaringen van de klanten en ga opzoek naar persoonlijke informatie. Staat er een e-mailadres, een KVK-nummer en een telefoonnummer op de site? Dan is deze aanbieder waarschijnlijk te vertrouwen. Maar er zijn ook andere dingen waar je moet op letten: goede aanbieders hebben een keurmerk en zijn vaak ook actief op social media. Over het algemeen kan je stellen: hoe meer info je terugvindt, hoe beter!

Bekijk grondig de garantie

Als je opzoek bent naar een refurbished iPhone dan is het niet alleen belangrijk dat je meer informatie over de aanbieder te weten komt, maar ook dat je weet hoelang er garantie is op het product dat je wilt kopen. Dat kan namelijk verschillen per aanbieder. Een iPhone is erg prijzig en zelfs al kost hij minder als hij refurbished is, het is toch zo fijn om er voldoende garantie bij te krijgen!

Is het een veilige website?

Wanneer je van plan bent om online een refurbished iPhone te kopen, dan is het belangrijk dat je dit doet op een veilige website. Een veilige website kan je herkennen aan het SSL certificaat. Simpelweg gezegd: voor de URL komt er een slotje tevoorschijn en er komt een ‘s’ te staan achter de http. Het is voornamelijk belangrijk dat je dit ziet, wanneer je op de betaalpagina komt.

Neem contact op bij vragen

Heb je zelf nog nooit een refurbished iPhone gekocht en zit je met een heleboel vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de aanbieder. Contact opnemen is niet alleen een goede manier om de antwoorden op je vragen te weten te komen, maar het zorgt er ook voor dat je een zicht hebt over hoe de aanbieder te werk gaat en hoe professioneel deze is.

Leave a Response