entertainment

4 vakantiebestemmingen voor aankomende zomer

ja
430views

Het is weer een nieuw jaar en dat betekent dat het alweer bijna tijd is om te kijken naar de vakantiebestemming voor aankomende zomer! Om je alvast wat inspiratie te geven, zetten we in dit artikel vier verschillende vakantiebestemmingen voor je op een rijtje.

Mallorca

Mallorca is een Spaans eiland en een erg populaire vakantiebestemming. Het weer Mallorca is prachtig: in de zomer schijnt de zon bijna altijd en valt er nauwelijks neerslag. Er is genoeg te doen op Mallorca, je hebt er namelijk prachtige stranden, leuke dorpjes en mooie bezienswaardigheden. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op opnaarmallorca.nl voor meer informatie.

Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en het is een ontzettend veelzijdige stad. Het leuke aan deze stad is dat er ontzettend veel te doen en te zien is, maar tegelijkertijd heeft het een heerlijk strand waar je lekker kan relaxen. Als je naar Lissabon gaat, moet je echt het klooster Carmo Convent bezoeken. Dit is prachtig klooster waarvan een deel is ingestort, alleen het geraamte staat er nog. Dit levert gegarandeerd mooie plaatjes op!

Zakynthos

Zakynthos is een Grieks eiland en is ontzettend geliefd als vakantiebestemming. Het is een relatief klein eiland, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. De bekendste hotspot is Shipwreck Beach. Dit is een prachtig wit strand waar een groot, roestig scheepswrak ligt. Iets wat je zeker gedaan moet hebben, is het spotten van schildpadden. Er worden veel excursies georganiseerd waarmee je op een boot op zoek gaat naar schildpadden! Daarnaast gaan veel van deze excursies ook langs prachtige grotten waar je zelf doorheen kan zwemmen, wat een unieke ervaring is!

Rome

Als je op zoek bent naar een leuke bestemming voor een stedentripje, is Rome een echte aanrader. Deze prachtige Italiaanse stad zit vol bezienswaardigheden. Een van de bekendste is natuurlijk het grote Colloseum. Maar dingen die je ook zeker niet mag overslaan zijn de Spaanse trappen, Forum Romanum en de Sint-Pietersbasiliek. Tip: ga bij de Sint-Pietersbasiliek naar boven voor een prachtig uitzicht over de stad! Naast alle dingen die er te zien zijn, vind je in Rome ook de lekkerste restaurants. Ga op zoek naar de lekkerste pizza of probeer zo veel mogelijk pasta’s uit, het zal vast niet tegenvallen!

Leave a Response