zakelijk

5 Tips voor een uniek Teamuitje

Teamuitje
354views

Teamuitjes zijn niet alleen gezellig, maar ook hoognodig! Je leert elkaar kennen in een ontspannen sfeer en kunt hierdoor des te beter samenwerken. Toch is het vaak moeilijk om te bedenken wat het teamuitje dit keer weer gaat zijn. De mogelijkheden lijken maar beperkt, maar dat is zeker niet het geval. Kies eens voor een uniek teamuitje! Wij geven je 5 tips voor een gegarandeerd geslaagde dag met je teamgenoten.

1. Quiz time!

Wie houdt er nou niet van een uitdagende quiz? Daag je collega’s uit en doe mee aan een bijzondere quiz. Wat dacht je van een 80s of 90s quiz? Dit is vooral erg leuk als je verschillende generaties binnen het team hebt. Zo kunnen collega’s van verschillende leeftijden elkaar beter leren kennen in een spannende quiz.

2. Maffia Game

Ben je op zoek naar iets spannends en unieks? Wat dacht je van een Maffia Game! Teamuitje Rotterdam gezocht? Dan heb jij wel heel veel geluk. Hier wordt het spannende maffia spel ‘The Target’ georganiseerd voor jouw teamleden. Wat houdt het in? Jullie gaan in meerdere politieteams op zoek naar de misdadiger. Je krijgt met je team een koffer met allerlei handige spullen om de dader mee op te sporen. Dit is natuurlijk dé ultieme proef om eens te kijken hoe het met jullie teamwork staat!

3. Lekker bewegen met salsa

Werken je collega’s voornamelijk vanuit hun stoel? Vooral bij kantoorbanen zitten werknemers te lang en bewegen ze te weinig. Kom allemaal eens van die stoel af en kies voor een swingende salsa workshop! Dit is ook een erg leuke keuze als het ijs nog een beetje gebroken moet worden tussen de teamleden.

4. Cocktail workshop

Niks slechts over vrijdagmiddagborrels, ze zijn meestal onwijs gezellig. Wil je het toch eens anders aanpakken? Ga met je team naar een cocktail workshop! Je leert samen iets te maken en het is ook nog eens lekker! Daag je collega’s uit voor de perfecte cocktail en profiteer er vervolgens iedere vrijdagmiddagborrel van.

5. Maatwerk teamuitje

Heb je liever een uitje die helemaal is afgestemd op jouw team? Dat is tegenwoordig ook mogelijk. Perfect voor als je een beperkt budget hebt of speciale wensen voor je uitje. Laat de creativiteit in je team los en bedenk een uitje die jullie samen met een teambuilding organisatie kunnen uitwerken.

Zo zie je maar, er is een hoop mogelijk om met je team te ondernemen. Skip die vrijdagmiddagborrel, ga een keertje niet uiteten of bowlen en kies voor een uniek uitje dat perfect past bij jouw team. Eén ding is zeker: hier praten jullie nog jaren over!

Leave a Response