fashionMannenVrouwen

5x T-shirt trends die je absoluut moet kennen

5x T-shirt trends die je absoluut moet kennen
955views

Een T-shirt is een T-shirt, zou je denken. Maar niets is minder waar, ook binnen de categorie T-shirts & polo’s zien we ieder jaar weer nieuwe trends. Zeker op het gebied van artworks is er veel te bespreken. Daarom zijn dit dé 5 T-shirts trends die je absoluut moet kennen.

Typografie

T-shirts met teksten erop zijn altijd al erg geliefd, maar worden vaak gecombineerd met afbeeldingen. Deze trend is anders, waarbij de artwork alleen om de tekst draait. Geen afbeeldingen, foto’s op plaatjes, alleen teksten. Een goed voorbeeld zijn de T-shirts van Calvin Klein, met alleen de merknaam gedrukt op een basic T-shirt. Simpel, clean en vooral heel hip momenteel.

Gedurfde uitspraak

De basis van deze trend is wellicht hetzelfde als de typografie, maar in dit geval draait het niet om merkteksten. Het vooral om een statement maken. Of dat nu gerelateerd is aan een actueel onderwerp of dat je een vette boodschap over wilt brengen maakt bij deze T-shirt trend niet uit. Zolang je T-shirt maar de aandacht trekt van al je omstanders.

Inspiratie

Self-love, Self-care en positiviteit worden steeds belangrijker in de samenleving en dat zie je terug in de T-shirt trends. Draag via je je T-shirt uit dat iedereen er mag zijn, ongeacht hoe ze er uit zien. Dat mag met tekst, maar ook zeker met plaatjes. Of een combinatie van natuurlijk. Inspireer andere om van zichzelf te houden en je ontvangt zeker wat liefde en een grote glimlach terug.

Artistiek

Waarom zouden we kleding simpel en basic houden als je ook kan uitpakken met een enorm kunstwerk? Bij deze trends geldt less=more zeker niet en gaat het er juist om dat je veel wilt laten zien. De artistieke T-shirts zijn meestal uniek gemaakt. Van abstract tot dromerig, kies vooral voor een kunstwerk dat je mooi vindt, het is een expressie van jou.

Subtiel

Voor degene die het liever op veilig spelen is de subtiele T-shirt trend zeer geschikt. Het is niet zo schreeuwerig als de vorige trends, maar je loopt er wel hip bij. Een bloemenshirt is hier een goed voorbeeld van. Je kan kiezen voor een all-over bloemenprint of een artwork, dat is afhankelijk van je stijl.

Leave a Response