Uncategorized

7 tips voor het kiezen van de perfecte verlovingsring

verlovingsring
644views

Heeft u besloten een huwelijksband aan te gaan en bent u nu op zoek naar de perfecte verlovingsring voor uw toekomstige partner? Om de perfecte verlovingsring te vinden, hebben we 7 tips verzameld voor het kiezen van de juiste verlovingsring. Een mooie verlovingsring kopen? Met onze tips vind je gegarandeerd de perfecte verlovingsring! 

1. Tip: Koop een verlovingsring – welke kleur is het beste? 

Het kiezen van het juiste edelmetaal hangt af van de haarkleur, huidskleur en de voorkeuren van de vrouw. Als je geliefde graag gouden sieraden draagt, kies dan voor een verlovingsring van geelgoud. Als je vriend verschillende favoriete legeringen heeft, past het metaal bij de haarkleur of huidskleur. Een warme, lichte tint geel, zoals 750 geelgoud of een delicate roos, is bijzonder geschikt voor de blonde en lichte huidskleur. Witgoud of 950 platina passen goed bij een donkerder type. De lichte koelte van het materiaal zorgt voor een mooi contrast met de kleuren. 

Tip 2: De sprankelende schittering van de edelstenen 

De edelsteen moet ook passen bij de kleur van de verlovingsring. De keuze van de juiste edelsteen kan worden gemaakt op basis van de metaallegering, de kleur van de ogen, persoonlijke smaak of de kledingkeuze. Met een warme legering, zoals geelgoud, is de diamant een absolute klassieker. Een diamanten ring is ideaal voor een verlovingsring en geeft op het juiste moment een zekere glans. Geelgoud en robijn of geelgoud en saffier zijn populaire combinaties. Voor metalen als zilver, witgoud en platina zijn een diamant, een roze toermalijn en een groene smaragd geschikt. 

3. Tip: wil je een grote of kleine edelsteen? 

De maat van de juiste edelsteen hangt af van de vorm van de vingers, de lichaamsgrootte en de voorkeuren van de vrouw. Sommige kleine vrouwen houden van grote sieraden, dus laat je inspireren door de draaggewoonten van je vriendin of kijk eens naar de juwelendoos. 

4. Tip: De gemakkelijke manier om de ringmaat te bepalen 

Er zijn verschillende manieren om de ringmaat te bepalen. De eenvoudigste manier is om de binnendiameter van een geschikte ring voor je vriend of vriendin te meten. Door de binnendiameter te vermenigvuldigen met het getal π (3.142) krijg je de exacte ringmaat van je vriend (in). 

5e tip: uw liefdesboodschap 

Geef dit belangrijke moment in je leven, het huwelijksaanzoek, dat bepaalde iets met een persoonlijke boodschap in de vorm van een gravure. Er zijn momenten in een relatie die je wilt behouden. Misschien heb je een speciale datum, een bijnaam of kies je gewoon de naam. Deze kan in de ringband gegraveerd worden. 

6. Tip: Diamanten zijn de beste vriendinnen van meisjes 

Hoeveel edelstenen moet het zijn? Bij een verlovingsring moet de steen de blikvanger zijn en hoeft hij niet per se afgeleid te worden door veel kleine steentjes. De typische verlovingsring bestaat uit een grote solitaire steen. Bij een diamant heeft ‘man’ natuurlijk altijd gelijk, want diamanten zijn de beste vriend van een meisje. 

Je kunt eventueel gewoon een ring van witgoud met diamant nemen. Deze ring kun je, als je het steentje laat omzetten in een grotere diamant, gewoon als trouwring gebruiken.

7. Tip: elk model heeft zijn eigen stijl 

Als je vriendin erg vrouwelijk is met mooie rondingen, moet de vorm van het model vrij zacht zijn, met afgeronde randen en moet er voor een bredere ringband worden gekozen. Als je partner erg slank en sportief is, raden we een eenvoudigere, smalle ringband met een grote edelsteen aan. Welk model je ook kiest, je hebt de keuze met liefde gemaakt en daar komt het op neer!

Leave a Response