Travel

Alles wat je moet weten over een Indonesie rondreis

257views

Een Indonesie rondreis is zeker een serieuze optie wanneer je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring. Het land bestaat maar liefst uit 17.000 grotere en kleinere eilanden die dan ook jaarlijks door miljoenen toeristen worden bezocht. Vooral de eilanden Bali en Java zijn populair, maar het is ook zeker de moeite waard om de iets minder toeristische plekken van Indonesie te bezoeken. Hier vind je meer rust en kalmte terwijl het landschap en de bezienswaardigheden net zo mooi zijn! Ga je voor het eerst naar Indonesie? Dan is het wel slim om Java en/of Bali te bezoeken. Zo leer je meer over de cultuur en kun je genieten van het prachtige Indonesische landschap en van de gastvrijheid. In onze blog geven we meer informatie over een Indonesie rondreis, dus lees snel verder!

Bezoek de Borobudur en Prambanan op Java

De Prambanan en Borobudur zijn de mooiste locaties op het eiland Java en deze locaties mag je tijdens een Indonesie rondreis niet missen. Dat staat buiten kijf. Borobudur is niet alleen een boeddhistisch heiligdom, maar is ook als een grote stoepa opgebouwd. Je vindt het heiligdom op een berg en vlakbij de meest actieve vulkaan van Indonesie. De Prambanan is eveneens een prachtige locatie en het is een mooi tempelcomplex. Waar herkenbare tempels met iconische puntdaken staan. Het zijn echt compleet andere werelden waar je even rustig kunt ronddwalen. 

Markten en dorpen bezoeken tijdens een Indonesie rondreis

Dorpjes en markten zijn er in overvloed wanneer je de eilanden van Indonesie bezoekt. Je vindt hier talloze marktlieden die lokale specialiteiten, allerlei lekkernijen en handgemaakte souvenirs verkopen. Je kunt hier heerlijk rondsnuffelen en met de mooiste producten terugkeren. De bevolking is ook enorm gastvrij en nodigen je graag uit voor een kop thee of om samen een authentiek Indonesisch gerecht te maken. Ga zeker op deze uitnodiging in, want het is niet alleen netjes, maar ook een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Zoek het avontuur tijdens een Indonesie rondreis

Op zoek naar avontuur? Dan ben je ook in Indonesie aan het juiste adres! Tijdens je Indonesie rondreis kun je eilanden zoals Gili, Bali en Sulawesi bezoeken en je vindt hier veel ondernemers die je kunnen meenemen naar de prachtige onderwaterwerelden die hier aanwezig zijn. Zelfs beginners zijn van harte welkom! Je kunt hier leren snorkelen als je dat wilt. Wil je liever op zoek gaan naar Orang-Oetans die in het wild leven? Dan moet je zeker een uitdagende en spectaculaire jungletocht boeken!

Indonesie rondreis moet je zeker doen!

Een indonesie rondreis kunnen we van harte aanbevelen, want er is enorm veel te zien in het mooie en toch ook wel bijzonder land. Door de goede infrastructuur kun je verschillende eilanden goed bereiken en alle toeristische hotspots bezoeken. Je kunt ook prima een auto of zelfs een camper huren als je op eigen houtje en in jouw eigen tempo het land wilt verkennen. Als je op pad gaat moet je ook zeker in de vroege uurtjes een pitstop maken bij de Bromo-vulkaan op het eiland Java, want hier kun je genieten van een prachtige zonsopkomst.

Leave a Response