Mens&gezondheid

Baaslevert: Eén gemakkelijke webshop voor de inrichting van een kinderopvang

202views

Wanneer je net een kinderopvang hebt geopend, of er eentje wil starten kan er veel op je afkomen. Onder andere de keuze voor de meubels en inrichting van je nieuwe kinderopvang. Het is dan fijn dat er een plek is waar je alles kan vinden qua meubels wat je nodig hebt om te zorgen voor een mooie, complete inrichting van je kinderopvang. Baaslevert heeft alle veel voorkomende meubels op voorraad aanwezig en in diverse uitvoeringen. De webshop zorgt bovendien voor een snelle levering. In dit artikel vertellen we meer over deze webshop, speciaal opgestart voor de inrichting van een kinderopvang.

Dé leverancier en specialist als het gaat om de complete inrichting van een kinderopvang

De speciaalzaak is een bekende leverancier kinderopvang die meestal wordt aanbevolen door vele kinderopvangcentra en door werknemers binnen het onderwijs voor jonge peuters. De keuze, bestelling, levering en installatie van de meubels wordt allemaal aangeboden tegen een marktconforme prijs. Je betaalt dus niet te veel, maar bent wel er zeker van dat de kwaliteit van de producten hoog is.

Veel keuze aan meubels en accessoires zijn aanwezig

In de online webshop zijn allerlei soorten accessoires en meubelstukken, speciaal ontworpen voor de kinderopvang. Hierdoor wordt je inrichting kinderopvang voorzien van een complete, mooie en moderne look. En je weet altijd zeker dat alle producten uit het assortiment online van erg duurzame en hoogwaardige kwaliteit zijn. Het is van belang om als leverancier kinderopvang rekening te houden met de huidige wet- en regelgeving die van toepassing is voor iedere Nederlandse kinderopvang. Baaslevert heeft enkel meubilair die voldoet aan de regelgeving. Als eigenaar weet je na aanschaf van de meubels dan ook dat je gegarandeerd bent dat je voldoet en door de inspectie goedgekeurd gaat worden.

De webshop die continu klaar staat en zich richt op de toekomst

Kinderen zijn de toekomst, als medewerker of eigenaar van een kinderopvang wordt je hier vrijwel continu aan herinnerd. Baaslevert hanteert dezelfde benadering als het gaat om hun producten en services. Zo is het doel om altijd de best beschikbare meubels snel te leveren in perfecte staat. Ook is er gratis levering, een gemakkelijke retour optie en een klantenservice beschikbaar. Laatstgenoemde is te benaderen via de email of binnen openingstijden via de telefoon. Onze medewerkers helpen je graag verder wanneer je een vraag hebt over je bestelling of het assortiment. Baaslevert wil zich ook continu ontwikkelen op het gebied van service en kwaliteit.

Baaslevert zorgt voor duurzame oplossingen

Baaslevert is niet alleen de leverancier voor meubels en accessoires voor de kinderopvang. Er zijn daarnaast verzorgingsproducten, buitenmaterialen, creatieve materialen en spel & ontwikkelingsmaterialen aanwezig. Allemaal gemaakt van duurzaam materiaal. Kinderen kunnen behoorlijk taxerend zijn voor het meubilair en de overige producten. Door de duurzaamheid zijn ze echter nog steeds gegarandeerd van een lange levensduur.

Leave a Response