GadgetsPC&internetzakelijk

Bedrukte aanstekers met uw logo

Aanstekers
577views

In de wereld van giveaways en promotiematerialen bestaan er een heleboel producten waarop u uw logo kunt laten bedrukken. Pennen, mokken, notitieboeken, speakers, usb sticks, noem maar op. Allemaal leuke hebbedingetjes om weg te geven aan uw zakenrelaties, maar heeft u ook wel eens gedacht aan bedrukte aanstekers? Bedrukte aanstekers zijn leuk om weg te geven, aangezien de ontvanger er echt wat aan heeft. Daarnaast zijn het items die goedkoop te bedrukken zijn in grote aantallen. Bedrukte aanstekers zijn er al voor €0,23 per stuk bij een afname van 1000 stuks. Inclusief bedrukking!

Het bedrukken van de aanstekers

Nog even over die bedrukking: dat is ook zo’n voordeel van bedrukte aanstekers. Aanstekers hebben namelijk een relatief groot drukoppervlak, waardoor u veel ruimte heeft voor uw logo, slogan of afbeelding. Daarnaast heeft u vaak de keuze uit meerdere drukposities. Zo kunt u bijvoorbeeld de voor- én achterkant van de aansteker bedrukken. Ideaal bij campagnes en acties: zet de slagzin van uw campagne op de voorkant en uw logo en bedrijfsgegevens op de achterkant.

Uw bedrukking kan in meerdere kleuren worden gedaan, hiervoor wordt veelal een tampondruk of zeefdruk gebruikt. Wilt u een opdruk in full color? Dat is ook mogelijk bij bedrukte aanstekers! Een full color opdruk wordt vaak door middel van een digitale print gedaan. Daarnaast is het in enkele gevallen mogelijk om uw aanstekers te laten graveren. Dit zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling. Een lasergravering blijft over het algemeen ook langer zitten dan een andere opdruk.

Verschillende soorten aanstekers

Bedrukte aanstekers zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. We kennen allemaal de standaard aanstekers. Deze aanstekers zijn verkrijgbaar als automatische aansteker of vuursteenaansteker. Ook kunt u kiezen voor een wegwerpaansteker of een navulbare aansteker. De naam zegt het al: een wegwerpaansteker gooit u weg wanneer deze op is, een navulbare aansteker kunt u navullen en blijven gebruiken.

Naast de standaard aanstekers bestaan er gasaanstekers en stormaanstekers. Ook bij deze aanstekers geeft de naam de functie al weg. Een gasaansteker wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het aansteken van het gas, de open haard of de barbecue. Stormaanstekers zijn ideaal om te gebruiken bij wind en storm: de vlam zal namelijk niet uit gaan.

Bedrukte aanstekers voor een scherpe prijs

Bent u geïnteresseerd in het bedrukken van aanstekers? Dan kunnen wij de website BudgetGift.nl ten zeerste aanbevelen. Zij hebben een groot assortiment te bedrukken aanstekers in hun webshop. Voor elk budget en voor elke wens is er een passende aansteker. Komt u er niet uit? Vraag dan het serviceteam om hulp. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen u adviseren waar nodig. Neem snel een kijkje op de site en bestel vandaag nog uw bedrukte aanstekers.

Leave a Response