Mannen

Bespaar met een systeemvloer

Bespaar met een systeemvloer (1)
631views

Heeft u gebrek aan ruimte in uw bedrijfspand? Of u nu over een kantoor beschikt, over een productiehal, een magazijnhal, een showroom, een sportschool, een hotel of een koffiehuis, een systeemvloer zal u ontzettend veel geld besparen en is daarmee een prima optie om het probleem van ruimtegebrek op te lossen. In dit blog leest u over wat u bespaart met een systeemvloer.

Niet meer verhuizen

Als u kiest voor een systeemvloer, hoeft u niet op zoek te gaan naar een nieuw pand. Geen gedoe met een hypotheek, met huur en het zoeken naar een nieuwe plek. Zit u hier goed, ondanks ruimtegebrek, dan hoeft u ook niet weg. U bespaart door geen geld uit te geven aan een groter pand, maar u deelt uw huidige pand efficiënter in met een systeemvloer. Hiermee kunt u namelijk etages creëren. Weg met hoge nutteloze ruimte, hallo bruikbare etages!

Energiebesparende systeemvloer

Met een systeemvloer bespaart u energie. De vloer is namelijk flexibel als het gaat om uitbreiding en demontage. De vloer kan gemakkelijk uitgebreid worden en gedemonteerd, mocht u deze willen verplaatsen of verwijderen, omdat u later toch naar een ander pand gaat bijvoorbeeld. Een systeemvloer is energiebesparend door gebruik van materiaal dat licht weerkaatst, zodat u minder verlichting nodig heeft. Ook kunt u uw constructie gebruiken als kabelgoot en de constructie beschermt uw verlichting en sprinklers, zodat u kunt besparen op onderhoud en vervanging.

Meer rendement met systeemvloer

Een systeemvloer is te hergebruiken. Heeft u minder geld over voor een systeemvloer, dan kan een gebruikte systeemvloer dus ook een optie voor u zijn. Zo profiteert u helemaal van een goede investering: een goede, goedkopere systeemvloer die niet onderdoet als het gaat om kwaliteit ten opzichte van een nieuwe systeemvloer, tenminste als u deze bij een specialist aanschaft.

Systeemvloer bij specialist

Een specialist kan met u mee kijken wat het beste voor uw bedrijf is, zij schatten namelijk in wat de maximale belastbaarheid moet zijn en waar u kunt besparen op verlichting en de constructie. Een specialist ontwerpt, produceert en levert een systeemvloer naar uw wens. Een van die partijen is Nolte, bekijk hun site voor meer informatie.

Leave a Response