entertainmentHuis en tuin

Bloemen bezorgen? Zo maak je de verrassing nog groter

Bloemen bezorgen? Zo maak je de verrassing nog groter
508views

Bloemen bezorgen bij iemand is een trend die steeds populairder wordt in Nederland. Daar waar we eerst langs de lokale bloemist gingen voor een mooie bos, zoeken we steeds vaker online naar een boeket. Maar juist omdat de postbode van dienst ineens voor de deur staat in plaats van jijzelf, wil de ontvanger nog weleens een paar keer knipperen met de ogen van ongeloof.

Toch zijn er een aantal manieren hoe je de verrassing nóg groter kunt maken dan hij al is. Wil je weten hoe je de glimlach op het gezicht van je vader of moeder nog groter kunt maken? In dit blog vertellen we je er meer over!

Kies een groot aantal

Bloemen bezorgen bij degene van wie je houdt, is op zichzelf natuurlijk al heel leuk. Maar wil je de mond van de ontvanger nog meer wagenwijd open laten staan, dan kun je er ook voor kiezen om een groot aantal bloemen te bezorgen. Een gemiddeld boeket bestaat vaak uit zo’n 15 à 20 bloemen, maar er zijn online bloemisten waar je zelf het aantal in kunt toetsen. Zijn je ouders samen 100 geworden? Doe dan eens gek en laat 100 rozen bezorgen bij de mensen die jou het leven schonken!

Verstuur wat lekkers na

De ‘oeh’s’ en ‘aah’s’ vliegen je om de oren als de bezorgde bloemen op plaats van bestemming zijn. Maar als je ook nog wat lekkers nastuurt zoals een reep chocolade of een fles wijn, dan houdt niemand het meer droog. Chocoladerepen wegen dusdanig weinig, dat ze gemakkelijk door de brievenbus passen. Daardoor kost het versturen niet het einde van de wereld.

Kom tegelijk binnen

Is je order binnen bij de bloemist, dan krijg je nadien een track & trace code uit handen van de koerier. Daardoor weet je exact wanneer de bezorger zijn duim op de deurbel drukt. Een andere manier hoe je de verrassing nog groter kunt maken dan dat hij al is, is vlak na je bezorgde bloemetje de woonkamer binnen te stappen. Geloof ons maar: zo’n verrassingsbezoekje zal hoe dan ook gewaardeerd worden door je ouders!

Leave a Response