Huis en tuinMannenMens&gezondheidVrouwen

Boodschappen morgen in huis

Boodschappen tas
560views

In deze tijden van Corona zit je misschien verplicht thuis of voel je je gewoon niet comfortabel bij het doen van boodschappen. Dan is online boodschappen doen de ideale oplossing. Boodschappen bestellen vandaag in huis betekent dat je dus vanavond een lekkere maaltijd op tafel kunt zetten met de producten die je vandaag voor 12:00 uur hebt besteld. Wil je wat inspiratie opdoen voor je digitale uitje naar de supermarkt? Lees dan snel verder!

Boodschappen doen in de online supermarkt

Het doen van online boodschappen is erg handig wanneer je op een gezonde manier je boodschappen wilt doen. Zodra je je browser opent heb je een handig overzichtje van de producten die passen bij jouw leefstijl. Zo doe je dus boodschappen op een persoonlijke en gezonde manier. Van je favoriete gezonde producten doe je een aantal grootverpakkingen in je mandje. Dat is voordeliger en je hoeft er zelf niet mee te zeulen. Op die manier eet je dus goedkoop en tegelijkertijd ook gezond.

Laat je inspireren door gezonde keuzes

Wil je boodschappen kopen gratis bij Foodmarkt.com? Zodra jouw winkelmandje het bedrag van 85 euro aantikt, worden de boodschappen gratis bij jou thuis bezorgd. Zo wordt het maken van gezonde keuzes je wel heel gemakkelijk gemaakt. Laat je verrassen door het vegetarische assortiment en verschillende vegetarische product. Limabonen zijn handig om te gebruiken in combinatie met allerlei producten met peulvruchten. Handig om nog een goede eiwitbron aan je lijstje toe te kunnen voegen. Maar ook als je een ander soort dieet volgt, wordt je keuzes in producten vergemakkelijkt door alle filters die je kunt aanvinken. Zo is er ook een assortiment met alleen paleo en halal producten. Of eet je liever alleen whole foods? Dan vind je er ook inspiratie voor een lekkere maaltijd met edamame boontjes.

Kruidig gerecht maken met munt en dille

Met de winter in aantocht is het zaak om een goede weerstand op te bouwen. Dat doe je door verschillende kruiden aan je gerechten toe te voegen die een geneeskrachtige werking kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan munt en dille. Munt kunt je bijvoorbeeld toevoegen aan je ontbijt, denk aan een lekkere boekweitpap met stukjes appel. Een andere optie is om pesto te maken met munt. Hiermee maak je een verrassend pastagerecht. Ook kun je verse munt natuurlijk gebruiken om thee van te maken. Kortom, genoeg mogelijkheden dus. Met dille zijn er al net zoveel mogelijkheden. Dille en vis zijn natuurlijk een alom bekende voortreffelijke combinatie. Zalm met dille uit de oven is een ware klassieker. Maar wist je dat je met dille ook hele lekkere dips kunt maken? Zo zet je zelf je eigen gemaakt vegan spread op tafel. Deze spread kun je op verschillende manieren maken. Je kunt er zonnebloemen aan te voegen voor wat gezonde onverzadigde vetten of gaan voor een verfrissende combinatie met komkommer. Met kruiden ontdek je altijd wel weer wat nieuws.

Leave a Response