Huis en tuin

Creëer unieke schaduw met de schaduwdoeken van ZONZ

schaduwdoeken
1.5Kviews

ZONZ is al meer dan tien jaar de specialist op het gebied van zonwering. Nu het zomerseizoen weer voor de deur staat, wordt het hoog tijd om jouw tuin zomerproof te maken. In de ideale tuin kan een schaduwdoek namelijk niet ontbreken. Geen sta-in-de-weg parasol meer, maar een trendy polyester doek dat een rustgevende plek met schaduw biedt.

Schaduwdoek kopen bij ZONZ

Op de website van ZONZ vind je een ruim aanbod aan schaduwdoeken. Je kunt jouw ideale doek samenstellen door te kiezen uit verschillende kleuren, vormen, maten en materialen. Twijfel je of de kleur van het doek bij jouw tuin past? Bestel dan van tevoren de gratis doeksamples, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, kun je het doek bestellen. Het wordt dan gratis bij jou thuis geleverd.

Standaard en maatwerk schaduwdoeken

ZONZ heeft een groot aanbod standaard schaduwdoeken. Deze hebben een snelle levertermijn en kunnen indien gewenst geretourneerd worden. Mocht je een meer specifieke smaak hebben, kun je jouw eigen doek volledig samenstellen naar eigen wens. Het maatwerk schaduwdoek wordt met zorg geproduceerd en gratis thuisbezorgd.

Wissel tussen zon en schaduw met een harmonicadoek

Je zit ’s zomers heerlijk in het zonnetje, maar na enige tijd breekt het zweet je uit. Je hebt geen zin om je stoel te verplaatsen of een parasol op te zetten, herkenbaar? Kies dan voor een harmonicadoek van ZONZ. Deze schuif je gemakkelijk open en dicht. Wil je lekker in de zon zitten? Schuif het doek open. Wordt het je toch te warm? Schuif het doek weer dicht. Wel zo makkelijk en je kunt lekker blijven zitten waar je zat.

Toepassingen

Nu denk je misschien dat een schaduwdoek enkel geschikt is voor in de tuin, maar niets is minder waar. Een schaduwdoek is ook uiterst geschikt voor op het balkon of terras. Daarnaast worden schaduwdoeken gebruikt bij horecagelegenheden en kinderdagverblijven. Zo creëert iedereen schaduw op zijn eigen manier.

Leave a Response