auto & vervoer

De beste kleding en accessoires om je motor uit te rusten

211views

Je kunt dan wel een motor hebben, maar zonder de juiste accessoires loop je waarschijnlijk mis op comfort, veiligheid en functionaliteit. Er zijn een heleboel accessoires die je motorritten dus echt een stuk beter kunnen maken. Ben je benieuwd naar de soorten accessoires? Lees dan verder. Motorkleding Store heeft de 7 beste accessoires op een rijtje gezet!

Helm, handschoenen en airbagvest

Een goede bescherming is het belangrijkste. Je hebt Rev’it motorkleding voor scherpe prijzen, maar er zijn ook nog andere kledingstukken. Dat betekent een helm dragen om je hoofd te beschermen, handschoenen om je handen te beschermen en een airbagvest voor extra veiligheid. Deze spullen helpen niet alleen als er een ongeluk gebeurt, maar ze zorgen er ook voor dat je comfortabel kunt rijden. Zorg ervoor dat je een helm kiest die goed past en aan alle veiligheidseisen voldoet. Een integraalhelm kan een goede optie zijn om geluid te verminderen. Handschoenen beschermen niet alleen tegen verwondingen als je valt, maar ze houden ook je handen warm en droog. Kies voor handschoenen die goed zitten en van goede kwaliteit zijn. Het dragen van een airbagvest is een extra laagje bescherming en kan echt de moeite waard zijn, zelfs als het wat kost.

GPS Tracker

Het gebeurt steeds vaker dat motorfietsen worden gestolen, vooral ‘s nachts en op openbare plekken. Om je motor te beschermen, is het een slim idee om een tracker te gebruiken. Deze tracker heeft een batterij die tot wel 6 maanden meegaat en heeft een onopvallend ontwerp, waardoor dieven het niet zullen opmerken. Zo kun je de diefstal van je motorfiets voorkomen en met een gerust hart je motor achterlaten.

De bluetooth-kit

Voor motorrijders is een Bluetooth-kit echt handig. Hiermee kun je praten met andere motorrijders en je smartphone aansluiten. Dit maakt je rit leuker en veiliger. Dus, het is iets wat je echt wilt hebben.

De nekwarmer

Voor die koude winterdagen is een nekwarmer echt superhandig. Het houdt je warm, voorkomt dat insecten je lastigvallen en beschermt je tegen vuil op de weg. En het voert ook nog eens zweet af. Het is een goede keuze om zowel comfortabel als beschermd te zijn tijdens je rit.

U-slot

Om je voertuig echt goed te beschermen, is het een slim idee om een U-slot toe te voegen, vooral als je het combineert met een GPS-tracker. Deze sloten geven je extra beveiliging tegen diefstal. Het is een goede manier om te zorgen dat jouw spullen veilig blijven. Dus, ben jij nog op zoek naar motoraccessoires die je leven makkelijker maken? Kijk dan eens naar deze 7 accessoires. Ga online op zoek naar een motorwinkel en sla je slag!