Auto&vervoer

De beste mobiliteitsoplossing op de markt

79views

Wat zou je ervan vinden als je alle vormen van mobiliteit die je gebruikt, met slechts één klein kaartje kan betalen? Een en dezelfde kaart, die ervoor zorgt dat je je wagen kan voltanken of herladen, waarmee je het openbaar vervoer kan nemen, waarmee je tolwegen kan betalen én waarmee je parkeerkosten gedekt worden. Nee, dit is niet iets voor in de verre toekomst. Dit kleine kaartje met grootse mogelijkheden bestaat nu al! Beter nog, dat kleine kaartje kan binnenkort zelfs van jou zijn!

Kaartje op maat

Misschien maak je slechts zelden gebruik van het openbaar vervoer of hoef je voorlopig geen kaart om je auto elektrisch op te laden. Een tankkaart bestaat gelukkig op maat van iedereen. Je kunt je tankkaart dan ook laten aanpassen aan jouw noden en behoeften. Zo heb je een basis tankkaart, waarmee je alleen aan de pomp kan tanken. Deze kaart is geldig in meer dan 1700 tankstations. Voor zo’n basis tankkaart betaal je geen extra kosten. Bovendien hoef je niet aan een minimum afname te voldoen om er gebruik van te kunnen maken. Elke maand krijg je een overzichtelijke factuur, waardoor je een goed overzicht bewaart over je tankkosten, zonder dat je hier al die ellendige bonnetjes voor moet bijhouden.
Ben je echter meer een “all-round” persoon, die zijn auto wil kunnen voltanken, maar ook wil kunnen opladen, en die wel eens over tolwegen rijdt of gebruik maakt van het openbaar vervoer? In dat geval is de tankkaart die bij jou past een Mobility Card. Hiermee kun je internationaal reizen, voordelig tanken en opladen, en ook je parkeerkosten of de kosten van het openbaar vervoer mee betalen.
Voor diegenen die ook elektrisch rijden, is de Hybrid Card ontwikkeld. Hiermee kun je zowel je auto vol tanken als vol laden. Met deze tankkaart kun je terecht bij 1700 tankstations in de hele Benelux en bij meer dan 200.000 laadpunten die verspreid zijn over heel Europa.

Professioneel voordeel

Wanneer je een werkgever bent of zelfstandig (in bijberoep) werkt, kan een tankkaart je enorm veel voordelen opleveren. Zeker als je weet dat bij een tankkaart niet per se een bedrijfswagen hoort. Je kunt dus perfect een tankkaart aanbieden aan je werknemers, die ze kunnen gebruiken wanneer ze in dienstverband met hun eigen auto rijden. Je kunt dit alles makkelijk opvolgen door gebruik te maken van de maandelijkse factuur. Hierop kun je zien waar en wanneer er getankt is en voor welk bedrag. Je kunt ook instellen dat je werknemers een kilometerstand moeten ingeven voor ze kunnen tanken. Hierdoor krijgt fraude geen kans.
Ook als zelfstandige is een tankkaart eigenlijk een must. Niet alleen tank je er voordeliger mee, bovendien vereenvoudigt het al je administratieve rompslomp en levert het je tijdwinst op.

Leave a Response