technology

De beste telefoons van dit moment

telefoon
532views

Zou jij nog een dag of misschien zelfs een week zonder telefoon kunnen? Of krijg je alleen al stressvlekken bij het idee? Hoe je het went of keert, iedereen heeft wel een telefoonverslaving. We besteden meer tijd dan we eigenlijk willen aan het scrollen op onze telefoons om te zien wat die vage kennis vandaag gedaan heeft. Dat we eigenlijk te veel tijd op onze telefoon besteden is een feit en dit artikel gaat daar verder ook helemaal niet over, want ik doe er zelf ook aan mee. Maar wat ik wel belangrijk vind als ik een uurtje op mijn telefoon aan het scrollen ben, is om dit op een goede telefoon te doen. Een die niet ontzettend traag is. Daarom heb ik een lijstje opgesteld met de beste telefoons van dit moment. 

iPhone X

De iPhone X is een van de meest populaire toestellen van dit moment. Niet zo gek ook, want het toestel zit vol geavanceerde functies zoals een OLED-scherm, gezichtsherkenning en bovendien kun je het toestel draadloos opladen. Dat vind ik echt ideaal! Bovendien zijn de camera’s een stuk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Let wel even op de opslagcapaciteit. Zeker als je regelmatig nieuwe apps installeert. Wil je voor een iPhone X gaan, maar is het toestel nieuw nog iets te duur voor jou? Kijk dan naar een refurbished iPhone X. Deze is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuwe, zonder dat je inlevert op de kwaliteit van het toestel. 

Huawei P30

Dit toestel blinkt echt uit op het gebied van fotografie. Het toestel heeft op de achterkant maar liefst drie lenzen waarmee je echt foto’s kunt maken die niet te onderscheiden zijn van foto’s met een professionele fotocamera. Het toestel heeft een 6.1 inch FullView OLED-scherm dat de content echt goed tot zijn recht laat komen. Bovendien heeft het toestel een uitstekende batterij en hij is supersnel!

Samsung S20

Samsung heeft een rare sprong gemaakt, want waar in 2019 nog de Samsung S10 is uitgebracht, sloeg Samsung de S11 over en bracht in 2020 de Samsung S20 uit. Het toestel is uiteraard weer een verbetering ten opzichte van zijn volgers. Met 3 hoofd camera’s inclusief grote pixels voor betere foto’s in situaties met weinig licht maak je ook met dit toestel onwijs mooie foto’s. In dagelijks gebruik gaat het toestel met een accucapaciteit van ruim 4000 mAh gemakkelijk een hele dag mee. Het toestel is goed betaalbaar en wat ook fijn is, is dat je hem gemakkelijk in één hand kunt vasthouden. 

Wat vind jij?

Ik ben benieuwd bij welk toestel jij zoiets hebt van: “Deze moet je zeker aan het lijstje toevoegen!”. Laat het me dan vooral weten!

Leave a Response