PC&internet

De leukste games van 2021 op het internet

slither
581views

Online spelletjes, vrijwel iedereen heeft er tegenwoordig wel wat gespeeld. Vroeger stiekem op school, later op je eerste eigen laptop of nu als je je gewoon verveeld. Je hebt altijd wel je favorieten, maar als je eens iets anders wil proberen dan kun je hier lezen wat de leukste online spelletjes zijn van 2021. 

Slither.io

Slither lijkt een beetje op het welbekende Snake, je bent een slang en probeert door allerlei dingen te eten steeds langer te worden. Toch komt er bij dit spel nog meer kijken, je kan namelijk opgegeten worden door grotere slangen. Wring je daarom in allerlei bochten en probeer andere wezens te elimineren. Dit doe je door met je hoofd als het ware in je tegenstanders te bijten. Kortom, een erg leuk spel als je Snake tot het volgende level wil tillen.  Je kan het hier spelen: https://www.iogames.nl/slither-io/

Zombsroyale.io

Zombsroyale is een spel waarin overlevings en verkennings elementen van een survival spel samen komen in combinatie met een onderlinge battle. Het is dus van belang dat je zo lang mogelijk stand houdt tegen andere spelers. Door het land te verkennen krijg je nieuwe middelen om zo langer te kunnen overleven. Dus hou je van actie en competitie, dan is dit spel echt iets voor jou. 

Goons.io

Goons is een erg strategisch spel, maar zit ook boordevol actie. Ook bij dit spel is het de bedoeling om tegenstanders te verslaan. Dit doe je door deze met je zwaard doormidden te hakken, hiermee verdien je de zogenoemde “blobs”. Door deze te verzamelen word je zwaard sterker en kun je steeds grotere vijanden verslaan. Denk dus tactisch na, maar vergeet niet dat je ook wel een beetje geluk moet hebben. 

Dit zijn een paar van de vele leuke spellen die je online kan spelen. Deze drie spellen zijn allemaal erg verschillend en daardoor zit er voor ieder wat wils bij. Maar je kan ze natuurlijk ook eerst allemaal eens uitproberen, waardoor je ontdekt waar je goed in bent. Want als je weet dat je kan winnen, is het spel natuurlijk wel een beetje leuker. 

Leave a Response