fashion

De mooiste bikini’s om te dragen deze zomer

De mooiste bikini's om te dragen deze zomer
31views

De zomer is in volle gang. Je hebt de zomerse sferen vast al even gevoeld, ook al heb je nog geen kans gehad er volop van te genieten. Deze zomer kun je jezelf mooi maken door een bikini met high waist aan te trekken voordat je naar het strand gaat. Het is een van de mooiste bikini’s die je deze zomer kunt dragen. Bikini’s met een hoge taille zijn eigenlijk bikini’s die iets hoger zijn dan normaal en die je figuur elegant zullen benadrukken. Kortom, het dragen van zo’n bikini is voor veel vrouwen een win-winsituatie. Er zijn geweldige opties beschikbaar als je een bikini high waist wilt kopen.

Terug van weggeweest

Voordat de lage taille bikini broekjes populair werden, waren de high waist bikini broekjes al populair. De populariteit nam echter na enkele jaren af. Tegenwoordig is de high waist bikini sinds 2019 weer helemaal terug. Het goede nieuws is dat de bikini ook anno 2022 nog steeds in de mode is. High waist bikini broekjes worden vaak gezien tijdens het badmode seizoen. Ze zijn ongetwijfeld een van de belangrijkste bikini trends van de afgelopen jaren. High waist bikini’s vind je bijna altijd overal op het strand. Het dragen van zo’n bikini is op veel plekken een trend geworden. Als je zo’n bikini wilt hebben, kun je ze eenvoudig bij veel online en offline winkels vinden. Ze hebben een enorme selectie bikini’s met high waist broekje beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een bikini vinden van een vertrouwd merk bikini’s zoals Prima Donna of andere merken. Allemaal hebben ze bikini’s van hoge kwaliteit.

Goed voor alle lichaamstypes

Bikinibroekjes met een high waist zijn er in alle maten en zijn geschikt voor alle lichaamstypes. Door de hoge snit van dit bikinibroekje lijken je benen optisch langer. Met andere woorden, als je het gevoel hebt dat je benen kort zijn, zal het dragen van dit soort bikini de indruk wekken dat je benen eigenlijk langer zijn. Het zal ook de indruk wekken dat je iets slanker bent. Met een high waist bikini lijkt je taille smaller en wordt deze geaccentueerd. De bikini’s zijn ook perfect om je buik te verbergen voor het geval je het niet prettig vindt om deze aan het publiek te laten zien. Bovendien kan een bikini met hoge taille heel comfortabel zijn en je er in het algemeen slanker uit laten zien.

Combineren is heel eenvoudig

Vrijwel elke top kan gedragen worden met het high waist bikinibroekje. Je kunt zorgvuldig een bikinitop in elke kleur en elk patroon dragen en vervolgens zelf experimenteren. Je kunt bijvoorbeeld een longline bikinitop gaan dragen met een high waist broekje. Omdat deze topjes langer zijn, is het mogelijk dat er maar heel weinig huid wordt blootgesteld. Je kunt je high waist bikinibroekje ook combineren met een bikinitop met halterbandjes. Het voordeel van deze bikinitop is dat je hem gemakkelijk zelf strakker of losser kunt maken. De halterbikini is een stijlvolle bikini die minder de indruk van een bh geeft doordat de bandjes schuin staan. Hoewel je de topjes en broekjes met vrijwel alles kunt combineren, moet je ervoor zorgen dat de kleur of het patroon van beide overeenkomt.

Leave a Response