kleding

De mooiste bikini’s om te dragen deze zomer

De mooiste bikini's om te dragen deze zomer
229views

De zomer is in volle gang. Je hebt de zomerse sferen vast al even gevoeld, ook al heb je nog geen kans gehad er volop van te genieten. Deze zomer is het jouw tijd om te stralen en de mooiste bikini te dragen. Maar welke bikini past nu bij jou? Er zijn veel verschillende opties zoals een bikini high waist of een elegant badpak. In dit artikel lees je meer over het uitkiezen van de mooiste bikini die bij jou past. 

Terug van weggeweest 

Voordat de lage taille bikini broekjes populair werden, waren de high waist bikini broekjes in de mode. De populariteit nam echter na enkele jaren af. Tegenwoordig is de high waist bikini weer helemaal terug van weggeweest! High waist bikini broekjes worden vaak gedragen tijdens het badmode seizoen. Ze zijn ongetwijfeld één van de populairste bikini trends van de afgelopen jaren. High waist bikini’s zie je overal waar je komt; aan het zwembad en op het strand. Er is een enorm groot aanbod van bikini’s met high waist broekjes beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een bikini vinden van een populair merk zoals Prima Donna

Combineren is heel eenvoudig

Vrijwel elke top kan gedragen worden met het high waist bikinibroekje. Van triangel tot bandeau, je kunt het allemaal combineren. Een andere leuke trend is dat de kleuren niet meer hetzelfde hoeven te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een roze top met een geel broekje dragen en een panterprint topje met een neon groen broekje, niks is te gek!  Nadat je de combinatie hebt gevonden die bij jou past, kun je het ook nog combineren met een leuke cover-up. Wat dacht je van een mooie bijpassende kimono? Of een speels gehaakt jurkje? 

Liever een badpak

Voel je jezelf niet comfortabel in een bikini? Of vind je een badpak simpelweg wat meer voor jou? Dan zijn er natuurlijk ook genoeg leuke badpak trends om uit te kiezen. Eén van de nieuwste trends is een asymmetrisch badpak, waarbij het badpak wel bestaat uit een stuk maar dat er bijvoorbeeld maar 1 bandje is. Daarnaast zie je ook steeds vaker dat het badpak niet meer zo degelijk is als voorheen. Een diepe v-hals of een mooie open rug zijn niet meer weg te denken. 

Kortom, het vinden van de juiste badkleding kan een uitdaging zijn. Kies de trend die het beste bij jou past en ga genieten van die heerlijke zonnestralen!

10 Comments

  1. Grâce au programme de surveillance parentale, les parents peuvent prêter attention aux activités de téléphonie mobile de leurs enfants et surveiller les messages WhatsApp plus facilement et plus facilement. Le logiciel d’application s’exécute silencieusement en arrière-plan de l’appareil cible, enregistrant des messages de conversation, des émoticônes, des fichiers multimédias, des photos et des vidéos. Il s’applique à tous les appareils fonctionnant sur les systèmes Android et iOS.

  2. Copper scrap value assessment Copper recycling supply chain Metal waste dismantling
    Copper cable export documentation, Industrial scrap recycling, Scrap Copper export

    Sustainable metal recycling initiatives, Copper scrap material reclamation, Copper cable price per pound, Metal waste supply chain

Leave a Response