huis en tuin

De mooiste keukenvloeren voor ieder interieur

140views

Wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt is het handig om gelijk een nieuwe vloer uit te kiezen. Het is namelijk van belang dat de vloer wel past bij de keuken. Maar uit welke soorten vloeren kan je het beste kiezen? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!

Soorten keukenvloeren

Er zijn meerdere soorten vloeren die je voor je keuken kunt kiezen. Deze vloeren moeten wel een stootje kunnen hebben omdat er in de keuken geregeld iets zal vallen. Zo zijn laminaat en houten vloeren meer kwetsbaar dan bijvoorbeeld pvc of tegels. Dat is waarom veel mensen kiezen voor een pvc-vloer in de keuken. Pvc-vloeren kunnen namelijk tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te maken als er bijvoorbeeld eten is gevallen. Binnen de pvc-vloeren zijn er gelukkig veel mogelijkheden. Om te zorgen dat je een tijdloze keuken hebt en de vloer goed bij de rest van je keuken past is deze keuze erg belangrijk.

Betonlook vloer

Heb je een moderne keuken en zoek je een vloer die hierbij past? Ga dan voor een betonlook vloer. Naast een moderne uitstraling, creëert deze vloer ook een industriële look. Daarnaast is een betonlook vloer niet de eyecatcher van de keuken en wordt de aandacht meer gericht op de keuken zelf.

Houtlook vloer

Als je op zoek bent naar een houtlook vloer maar liever een vloer hebt die gemakkelijk is in de onderhoud. Dan is een pvc-vloer met houtlook een goede optie. Deze pvc-vloeren zijn erg stevig en kunnen daarom goed tegen een stootje. Ook zijn ze erg makkelijk schoon te maken, dit is vooral in de keuken erg handig! Verder zorgt de houtlook vloer voor een warme uitstraling van je keuken.

Visgraat of Hongaarse punt

Een vloer met een Hongaarse punt of een visgraat vloer zorgt voor een speelse en sfeervolle look. Deze vloeren zijn echte eyecatchers in je keuken. Ook is die met veel verschillende keukens te combineren. Het verschil tussen een visgraatvloer of een Hongaarse punt is dat het legpatroon verschillend is. Bij een visgraatvloer worden de delen in een hoek van 90 graden gelegd en bij een Hongaarse punt worden de punten in een hoek van 45 of 60 graden gelegd.

Tegelvloer 

Als je niet op zoek bent naar een pvc-vloer of hout dan zijn tegels in de keuken nog een goede optie. Deze vloer kan ook goed tegen een stootje en daarom perfect voor in de keuken. Wat ook een voordeel is, is dat tegels in alle vormen, maten en kleuren te krijgen zijn. je kan deze vloer daarom helemaal ontwerpen naar je eigen smaak.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? In onze keukenwinkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Kitchen4all biedt keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!

8 Comments

  1. Oprogramowanie do zdalnego monitorowania telefonu komórkowego może uzyskiwać dane docelowego telefonu komórkowego w czasie rzeczywistym bez wykrycia i może pomóc w monitorowaniu treści rozmowy.

  2. Recycled copper ingots Recycled copper market analysis Scrap metal reprocessing and recycling
    Copper cable types, Metal waste disposal, Copper scrap recycling technology

    Scrap metal reclamation and recovery yard, Copper scrap industry, Copper cable recovery, Metal scrap salvage

  3. Scrap metal recovery and reclamation yard Ferrous metal demand Iron scrap brokering

    Ferrous scrap pricing, Iron waste reclaiming and reprocessing, Metal scrap logistics

Leave a Response