sport

De populairste piercings van dit moment

73views

Overweeg je een nieuwe oorpiercing? Of misschien een ander soort piercing? Voor sommigen is het prikken van een nieuw gat geen probleem, maar voor degenen die graag hun onderzoek doen (en bijvoorbeeld willen weten of een daith-piercing nog steeds zo populair is), dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel lees je de opkomende trends wat betreft piercings, van top tot teen, want oren zijn slechts het begin.

Oor piercings

Naast de klassieke gaatjes in je oren bestaan er ook diverse oor piercings, stuk voor stuk is elke piercing anders, maar voor de verschillende piercings in je oren zijn er stoere oorpiercings te vinden.

Daith piercing

Als het op oren aankomt, dan is de daith piercing behoorlijk in populariteit gestegen. De afgelopen drie jaar is er een toename van 84 procent in de zoekopdrachten naar een daith piercing geweest. De piercing is ook wel stijlvol is, maar heeft de populariteit vooral te danken aan de reputatie voor het genezen van migraine.

Helix piercing

De bovenhoek van het oor is een uitstekende plek om ringen om te wikkelen of een statement manchet te plaatsen.

Tragus piercing

Zittend vooraan en in het midden ziet de traguspiercing er misschien uit als een pijnlijke plek, maar het is niet meer dan elke andere vorm van kraakbeen piercing. Kraakbeen studs zijn de meest populaire sieraden op dit moment. Ben je op zoek naar leuke nieuwe oorpiercing ontwerpen neem dan gauw een kijkje hier

Neus piercings

Door Christina Aguilera leek het dat de neus piercing stud een comeback maakte. De waarheid is dat de neuspiercing nog net zo populair is als altijd, maar de keuze is aan jou als het gaat om een neus ring of stud. Een ander soort neuspiercing is de septum piercing, die wordt aan de onderkant boven je lip geplaatst. 

Septum piercing

De septum piercing is de meest bekende van allemaal en gaat viral op Instagram, met meer dan een miljoen hashtags gewijd aan de populaire neus piercings.

Andere populaire piercings

Piercings worden steeds populairder, niet allemaal, maar sommige steken er naast de neus- en oor piercing er toch ook wel bovenuit. 

De beet van de slang

De enige lippiercing die in de top 10 komt, dankt zijn naam aan zijn fang-achtige uiterlijk.

Tepelpiercing

Of je nu de solo tepel gaat zoals Kendall Jenner of profiteert van een twee-voor-één deal, de tepelpiercing blijft populair, juist omdat het iets is wat je makkelijk kan verbergen als het uit de mode raakt. 

1 Comment

Leave a Response