Huis en tuin

DESSO vloerproducten voor jouw woning

190views

Voor ieder soort vloer moet je bij DESSO zijn. DESSO specialiseert zich namelijk in vloeren. Je kunt er zelfs het PVC van je vloer laten doorvoeren op je trap. Zo creëer je gemakkelijk een geheel in je woning. DESSO heeft een ruim aanbod van verschillende mogelijkheden voor je vloer. En ze passen zich natuurlijk aan op de huidige trends. Je kunt dus altijd rekenen op een vloer die past bij de tijd, maar je kunt daarnaast ook kiezen voor een tijdloze DESSO vloer. Dat is geheel aan jou om te bepalen.

Tip: DESSO vloerproducten vind je voordelig bij BEUK Meubels.

Hout en laminaat

Niet veel mensen kiezen meer voor houten vloeren, omdat er tegenwoordig alternatieven zijn die dezelfde sfeer in huis kunnen brengen. Je kunt bij DESSO alsnog terecht voor een authentieke houten vloer als je dat wilt. Een veel gezien alternatief is laminaat. Dat is een stuk onderhoudsvriendelijker en heeft vaak een langere levensduur. Ook voor laminaatvloeren ben je bij DESSO op de juiste plek. Ze zijn er in verschillende kleuren.

PVC en vinyl

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een PVC vloer. Net als laminaat is dit onderhoudsvriendelijk en heeft het een lange levensduur. Bovendien kun je de PVC vloer combineren met dezelfde PVC bekleding voor op je trap. Dat staat bijvoorbeeld mooi in de hal waar de trap zit. En zorgt voor een geheel in je woning als je alle vloeren en trappen met hetzelfde PVC bekleedt. Voor een houtlook op de vloer kun je bij DESSO ook nog kiezen voor premium vinyl, een antislip materiaal geschikt voor alle vloeren.

Tapijt en vloerkleden

Bovenstaande materialen zijn vaak praktisch, maar wegens akoestiek kun je er ook voor kiezen om tapijt te nemen op je vloer. In de slaapkamer bijvoorbeeld. Het voelt vaak ook prettiger aan je voeten. Tot slot kun je bij DESSO nog terecht voor vloerkleden. Zo heb je dat fijne gevoel en warmere voeten als je op de bank zit.

Leave a Response