zakelijk

Dit doet direct mail voor jouw bedrijf

95views

Heb je voor je onderneming een bijeenkomst op de planning staan? En ben je aan het nadenken hoe jij je doelgroep het beste wilt benaderen? Dan heb je hier helemaal aan het juiste adres! Zo kun je kiezen voor direct mail, dit is een soort marketingmethode om zogenoemde: bestaande, of potentiële klanten op een unieke, maar ludieke wijze kunt benaderen met bijvoorbeeld een turning card.

En dat is nou net hetgeen, waarover wij je in ons artikel meer gaan vertellen.

Hieronder lees je er meer over:

Wat is direct mail?

Direct mail, is een marketingmethode om klanten d.m.v. een zogeheten: mailing op een persoonlijk manier te benaderen. Met als resultaat: dat de response omhoog schiet, want mensen open namelijk altijd hun post.

En wanneer je kiest voor de tegenhanger een doorsnee e-mailing, dan kan het wel eens ondergesneeuwd raken. Want door alle notificaties van tegenwoordig en de tijd, die we dagelijkse achter elektronische apparaten, zoals: telefoons en pc’s doorbrengen. Kan er een soort ruis ontstaan, dat mensen je e-mailing toch over het hoofd zien, of dat het niet juiste effect geeft, zoals je vooraf had gehoopt.

Daarom kun je als ondernemer prima kiezen voor een direct mail methode, zoals: een turning card.

Direct mail methode nodig? Kies voor een turningcard

Wanneer je opzoek bent naar een unieke direct mail methode, is het kiezen voor een turningcard een goede optie. Deze kaart ziet er misschien op het eerste oog opslag vrij normaaltjes uit, maar niet is minder waar!

In deze kaarten zit namelijk een heuse verstopping, dat is in de vorm van 4-pagina’s, waarin de ontvanger bij elke zijde kan vouwen om steeds meer informatie over jouw evenement te vergaren. Hiermee stimuleer je de ontvanger om écht alles te lezen, waardoor de response vele malen hoger uitvalt. Daarnaast zou de ontvanger zich ook echt speciaal voelen, want door direct mail toe te passen op jouw doelgroep kun je het hele proces personaliseren. Dus wil je mensen uitnodigen? Kies dan voortaan voor direct mail!

Leave a Response