Uncategorized

Dit kan je dragen voor een kerstfeestje

270views

Hoop in bange dagen

Met alle persconferenties, dagelijks updates over het aantal nieuwe besmettingen en alle opgelegde restrictieve regels kan er gesteld worden dat we in een donkere en sombere tijd leven. Er zijn weinig lichtpuntjes op dit moment. Toch heb ik goed nieuws, en wellicht fleurt u er helemaal van op. De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan; het is al weer bijna kerst. Misschien bent u al weken aan het aftellen tot kerst en staat SkyRadio al een tijd kerstliedjes door uw huis te zenden. Kerst is onze hoop in bange dagen. Het is dus tijd om uit te pakken.

Versier jezelf

Van kerst worden we erg gelukkig. Maar waar worden we in het algemeen ook erg gelukkig van? Kleding. Niets is leuker dan nieuwe kleren kopen. Op het moment gaat het wellicht niet fysiek. Maar niet getreurd, want het kan ook online. Versier de kerstboom, maar versier ook jezelf met een kerstvrouw jurkje. Doe eens gek, pak eens uit. Schuif eens anders aan het diner dan de voorgaande jaren. We leven op dit moment in een gekke tijd. Het is daarom niet raar om je aan deze tijd aan te passen. Verras vriend en vijand met een van deze leuke jurkjes.

Grappig, sexy en leuk

Wanneer we shoppen, en daarmee iets doen waar we blij van worden, komen er gelukshormonen vrij. Iets wat zeer welkom is in deze – letterlijk en figuurlijk – donkere tijden. Wanneer we iets dragen waar we ons zelfverzekerd en zeer comfortabel in voelen, komen dezelfde gelukshormonen vrij. Combineer dit gevoel met het lekkere eten van het kerstdiner, het goede gezelschap en het is allemaal tot in de puntjes geregeld. Deze hilarische, sexy en leuke jurkjes zijn daarom het hebbedingetje voor komende kerst. Zoek de grenzen op, of kies een toch wat veiligere optie. Doe wat bij je past. Er is zo veel mogelijk.

Leave a Response