Uncategorized

Een buttplug gebruiken, hoe doe je dat?

46views

Het gebruik van speeltjes in de slaapkamer is super spannend en opwindend, want meestal springen de vonken ervan af als je dit samen gebruikt. Wat zeg jij van een buttplug en lijkt jou dit ook een leuk speeltje om te proberen? Wees dan een beetje voorzichtig, want het is wel handig te weten hoe je deze kunt gebruiken. Een buttplug mag namelijk geen pijn doen, want het zou juist een extra stimulatie moeten geven. Hoe gebruik je een buttplug en zijn ze er in verschillende soorten?

Verschillende soorten en vormen

Een buttplug kan allerlei vormen en maten hebben, waarbij het kan lijken op een kegelvormig speeltje. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want er zijn ook buttplugs die allerlei balletjes hebben. Deze beginnen klein en worden dan steeds een beetje groter, wat er juist voor zorgt dat je eigenlijk zelf kunt bepalen wat je echt aangenaam vindt voelen. Dan hebben we het nog niet gehad over de materialen van een buttplug! Weet jij welke materialen er allemaal zijn?

Een buttplug van diverse materialen

Vandaag de dag zijn de mogelijkheden wat betreft een buttplug eindeloos, want je kunt ze kopen van metaal, glas en zelfs van siliconen. Welke jij het meest aangenaam vindt hangt echt puur van gevoel af. Je zou beter kunnen zeggen dat het een kwestie van uitproberen is, dit geldt overigens ook voor de vorm van de buttplug.

Hoe gebruik je een buttplug

Als je nog nooit eerder een buttplug hebt gebruikt, dan is het erg verstandig eerste een buttplug te kiezen die niet zo groot van formaat is. Je kunt het in combinatie met wat glijmiddel gebruiken, want ruw is niet erg handig. Uiteindelijk wil je natuurlijk graag dat het een aangenaam gevoel geeft, wanneer deze ingebracht wordt. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een vibrerende buttplug? Welke jij of jullie ook kiezen ga altijd voorzichtig met elkaar aan de slag.

Een buttplug onderhouden

Na het gebruik van een buttplug is het wel erg verstandig de buttplug goed schoon te maken. Schoonmaken met warm water of een toy cleaner is zeker aan te raden, want hygiëne is natuurlijk wel erg belangrijk. Je kunt de buttplug droogdeppen met een schone droge doek. Mocht een buttplug op een speciale manier gereinigd moeten worden, dan zul je dit terug kunnen vinden bij de informatie over de desbetreffende buttplug. Welke buttplug zou jouw voorkeur hebben?

Tip: Nooitmeersaai.nl

Leave a Response