Uncategorized

Een kapschuur is meer dan alleen een schuur

414views

Een schuur in de tuin biedt veel mogelijkheden, maar met een kapschuur zijn de mogelijkheden nog uitgebreider. Een dergelijke schuur is vaak ook nog eens een lust voor het oog. Zeker als de schuur niet alleen gebruikt gaat worden om spullen in weg te stouwen, dan is een dergelijke schuur een uitstekende optie. Deze schuur met zijn charmante uitstraling door het hellende dak is soms bijna een extra huis in de tuin.

Aansluiten op de behoeften


Een kapschuur bestaat meestal uit een achterwand, een of twee zijwanden en een open voorkant. Maar met de innovatieve modellen van Houtbouw Holland zijn er veel meer mogelijkheden. Deze kapschuren bieden een overkapping om droog te zitten, een plek uit de wind, maar ook om spullen op te bergen. Ieder model heeft zijn eigen indeling waardoor je er alle kanten mee op kunt. Zeker in een tijd waar de tuin echt een verlengstuk van het huis is geworden, kunnen deze kapschuren op de woonbehoeften aansluiten. Er zijn mogelijkheden in verschillende uitvoeringen en maten.

Het hele jaar genieten

Een dergelijke schuur is namelijk een ideale plek voor de lounge set, maar ook voor de buitenbar of de buitenkeuken. Je bent met deze schuur eigenlijk heel flexibel als het gaat om de indeling. Met zo’n schuur kun je ook op de mindere dagen buiten zitten. Zeker met verlichting in de schuur en eventueel heaters, kun je eigenlijk het hele jaar door genieten van het buitenleven. Een buitenhaard of een vuurkorf kan natuurlijk ook om wat extra warmte te creëren. De kapschuur zorgt dat je nooit meer de tuinmeubelen op hoeft te bergen, waardoor je optimaal van je tuin kunt genieten. Zelfs als je een deel van de schuur gebruikt om spullen of de fietsen op te bergen, dan blijft er nog genoeg plek over voor heerlijke momenten.

Ambacht en kwaliteit

De kapschuren van Houtbouw Holland worden gemaakt met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking. Hierdoor krijgt iedere kapschuur een unieke uitstraling afgestemd op jouw wensen. De ambachtelijke manier van werken en de eerste klas materialen zorgen dat de kapschuur ook duurzaam is. Zo kun je heel lang van je nieuwe schuur genieten.

Leave a Response