sport

Een overhemd met het juiste motief

129views

Tegenwoordig zijn er veel overhemden voor heren gemaakt met verschillende unieke en interessante patronen en motieven. Daarom moet een heren overhemd met print deel uitmaken van je persoonlijke collectie overhemden. De keuze aan herenkleding is minder groot als het aanbod voor vrouwen, wat het voor mannen uitdagender maakt er goed uit te zien. Een manier daarvoor is om te spelen met kleuren en motieven of om shirts met zeefdruk te dragen. Het dragen van een overhemd met motief is niet zo gemakkelijk als wanneer je een effen overhemd draagt. Dit betekent dat wanneer je een effen overhemd draagt, je het gemakkelijker kunt combineren met een broek, pak of das. In tegenstelling tot gedessineerde overhemden en gezeefdrukte overhemden, zijn er meer dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de vorm en de kleur van het motief.

Enkele overhemd motieven voor heren

Wanneer je een heren overhemd met print gaat dragen, moet je op de hoogte zijn van de verschillende shirt motieven die er zijn voor heren. Het eerste is een overhemd met een gingham. Er zijn twee soorten ruitjes op het overhemd, namelijk tartan ruitjes en tattersall. Ruit tartan overhemden zijn geruite overhemden met kleurgradaties. Flanellen overhemden hebben vaak dit patroon, en dit kan worden gezegd dat het een must-have item is, ontworpen om je casual stijl in je dagelijks leven aan te vullen. Het tweede plaid motief, tattersall, is een gedessineerd overhemd met een stevige en symmetrische doosvorm. Met een witte basiskleur en verschillende kleuren rasterlijnen, is het perfect voor een smart-casual stijl overhemd dat gedragen kan worden om naar kantoor te gaan of om uit te hangen. Vervolgens is er een overhemd met een streepmotief. Dit overhemd is ook een must-have omdat het gedragen kan worden voor verschillende evenementen. Je moet een hemd kiezen met verticale lijnen om een slanke indruk van je lichaam te geven. Het volgende motief is een Hawaiiaans hemd dat identiek is aan de strand- en vakantiesfeer. Toch betekent dat niet dat je het niet elke dag kunt dragen. Door het te mixen met de juiste broek en schoenen, kun je nog steeds een Hawaiian shirt dragen als je naar het winkelcentrum gaat of met vrienden rondhangt.

Vind een goed hemd met motief

Als je op zoek bent naar gedessineerde overhemden of overhemden met zeefdruk, kun je een kijkje nemen in een van de online winkels die collecties van goede overhemden hebben.  Dergelijke online winkels hebben meestal een collectie van mannenoverhemden met veel keuzes van kleuren en motieven die uniek en interessant zijn. Je kunt je favoriete overhemd online bestellen door een bezoek aan dergelijke online winkels. Op die manier krijg je het overhemd onmiddellijk thuis gestuurd.

8 Comments

  1. Visualizar o conteúdo da área de trabalho e o histórico do navegador do computador de outra pessoa é mais fácil do que nunca, basta instalar o software keylogger.

  2. Copper scrap inventory forecasting Copper scrap inventory control Scrap metal reclamation and recovery yard
    Copper cable scrap transportation, Metal scrap reclamation and utilization, Copper scrap community engagement

    Recycling process optimization, Copper scrap emissions control, Environmental impact of recycling Copper cable, Metal waste trade

Leave a Response