Gadgets

FiiO: dé marktleider in draagbare audiospelers

FiiO dé marktleider in draagbare audiospelers
346views

Vroeger moesten we nog in de weer met allemaal verschillende cd-hoesjes, maar tegenwoordig schakelen we zonder moeite naar een ander nummer, andere artiest of een compleet ander album. Naast muziek streamen we vandaag de dag ook heel eenvoudig films en series. We hebben dus eigenlijk onze hele muziek- en DVD-collectie in onze broekzak, een groot verschil met vroeger. Toch willen we nog wel het allerbeste geluid horen, maar hoe? Hiervoor schaf je hoogwaardige, betaalbare draagbare muziekspelers en accessoires van FiiO aan. Deze zorgen ervoor dat iedere muziek- en filmervaring van topkwaliteit is!

FiiO M11 Pro

De M11 Pro is een van de beste muziekspelers van FiiO. Deze M11 Pro is een Hi-Res gecertificeerde muziekspeler en heeft ten opzichte van de FiiO M11 een nog hogere performance en geluidskwaliteit. Deze muziekspeler van FiiO heeft diverse streaming apps, is deze voorzien van dual-band Wi-Fi, Bluetooth en FiiO Link. Stream hiermee eenvoudig muziek vanaf je muziekserver, TIDAL, Qobuz, Spotify, Deezer of via Airplay. Eigen muziek voor onderweg kun je opslaan in het interne geheugen van deze M11 Pro en bovendien beschikt de muziekspeler over een SD-cardslot zodat je zelfs een grote highres muziekcollectie met je mee kunt nemen!

FiiO M3 Pro

De FiiO M3 Pro is de compacte en stijlvol vormgegeven opvolger van de populaire FiiO M3K. Deze zeer betaalbare en compleet uitgevoerde Hi-Res Audio muziekspeler levert een fantastisch goede geluidskwaliteit. Waar een smartphone vaak te groot is om comfortabel in een broekzak te passen, is het maatje van deze M3 Pro perfect. De bediening via de ruime ’touchpad’ inclusief de normale toetsen voor de meest belangrijke functies werkt deze M3 Pro heerlijk intuïtief. De FiiO M3 Pro ondersteunt de meest gebruikelijke digitale bestandsformaten tot DSD128. Hierbij heeft de FiiO een accuduur van ongeveer 15 uur en door het geïntegreerde Micro SD slot een maximale opslagcapaciteit van 2TB. Ondanks de beperkte grootte heeft de FiiO M3 Pro, net als zijn voorganger een paar handige functies ingebouwd. Deze muziekspeler heeft een handige ingebouwde calculator, een e-boek reader en een opnamefunctie in hifi-kwaliteit!

Een ruim assortiment aan draagbare audiospelers

Op zoek naar audiostreamer van topkwaliteit? Bekijk het aanbod van een webshop als Wifimedia eens. Zij beschikken over een ruim aanbod aan hoogwaardige apparatuur. In hun webshop vindt je onder andere merken als FiiO, Shanling en Chord. Dankzij dit ruime assortiment weet je zeker dat er iets voor jou bij zit!

Leave a Response