Uncategorized

Glaswanden

568views

Wil je je kantoor een opknapbeurt geven? Glaswanden kunnen het verschil maken. Ze worden steeds populairder en geven de werkplek een gepolijste look. Hier zijn manieren waarop je bedrijf er baat bij heeft door glazen wanden te installeren.

Glaswanden weerspiegelen professionaliteit


Deze strakke inrichting laat zien dat je bedrijf modern en vooruitstrevend is. In lobby’s ziet glanzend glas er elegant en verfijnd uit. Door glas omsloten kantoorwerkplekken suggereren ook eerlijkheid. Klanten zullen het gevoel krijgen dat je bedrijf openhartig is door aan te geven dat het management niets te verbergen heeft. Toch kun je privacy garanderen met glas met een patroon, getint, mat of anderszins gestructureerd. Stevige panelen zorgen voor een subtiele camouflage. Met al deze opties kun je glas op maat maken voor je privékantoren en vergaderruimten.

Glaswanden verlagen de energie- en bouwkosten.

Door het natuurlijke licht te maximaliseren, verminderen glazen wanden de behoefte aan kunstmatige verlichting. Je zult dit voordeel waarschijnlijk zien in lagere elektriciteitsrekeningen. Door de energie-efficiëntie te verhogen, verkleint je bedrijf zijn ecologische voetafdruk. Het creëren van kamers met glazen scheidingswanden kan minder duur zijn dan het bouwen van traditionele muren. Mocht je de indeling van je kantoor willen veranderen, dan kunnen de glaswanden vaak worden gedemonteerd en weer in elkaar gezet. Deze flexibiliteit maakt het verhuizen van je bedrijf ook gemakkelijker, aangezien je de scheidingswanden kunt meenemen. Je kunt de verbouwingskosten verder verlagen met de gereviseerde werkstations. Elk gerecycled onderdeel wordt vaak gedekt door een levenslange garantie. Bovendien vertoont de inrichting geen sporen van vroeger gebruik. Toch kosten ze 50 procent minder dan een vergelijkbaar nieuw product.

Glaswanden verbeteren de productiviteit en het moreel van het personeel.

Heb je niet meer energie als je in een ruimte werkt die licht of donker is? Licht is vitaliserend. Evenzo zullen je teams klaar zijn voor meer efficiëntie. Glazen kantoorwanden bevorderen de communicatie doordat medewerkers elkaar gemakkelijk kunnen zien. Voor leidinggevenden in privékantoren stralen glazen wanden een uitnodigende glimlach uit. Bovendien is het glas akoestisch gezond. Doordat er geen storend geluid is, kunnen medewerkers hun aandacht vasthouden en blijven telefoongesprekken vertrouwelijk. In een rustige sfeer bloeit creativiteit. Vergaderruimten met glazen wanden zijn ook verenigd met de rest van je kantoor, in plaats van er geheimzinnig uit te zien. Glas kan ook de scheidingswanden in paneelgebaseerde werkplekken aanvullen. Door modulaire delen te vervangen door glas, zien cabines er als nieuw uit. De aantrekkelijke sfeer zal de motivatie van het personeel stimuleren.

Leave a Response