entertainment

Goedkoop bier

37views

Voor goedkoop bier kunt u het beste bij een online drankenhandel een kijkje nemen. In het assortiment van een online drankenhandel vindt u namelijk divers goedkoop bier, speciaalbieren, pils (bierkratten) bier in blik, maar ook hele mooie bierpakketten om iemand cadeau te geven. Kortom: op zoek naar goedkoop bier voor een feestje? Kijk online! Hier vindt u bieren van grote bierbrouwers, maar dus ook speciaalbieren van de minder grote brouwers. Ook voor bierglazen, bar benodigdheden en bierfusten is er een ruim aanbod.

Een feestje zonder bier is natuurlijk geen echt feestje. Lees daarom hieronder meer over bier.

Geschiedenis van bier

Bier is niks meer of minder dan een alcoholische drank, verkregen door vergisting van moutsuiker en gebrouwen uit granen, water, hop en gist. Alleen ook deze alcoholische drank kent een eigen geschiedenis. Waarschijnlijk al 6500 jaar voor Christus werd in Mesopotamië een vorm van bier gedronken. Bier is daarmee één van de oudste dranken uit de menselijke geschiedenis. Wist u bijvoorbeeld dat het oudste geschreven recept dat gevonden is door archeologen een bierrecept is? Vroeger was men als dol op bier en tegenwoordig is daar niet veel aan veranderd. Door de industriële revolutie werd het bijvoorbeeld mogelijk om op grotere schaal bier te gaan brouwen. Een uitkomst. Want vandaag de dag is bier de meest gedronken drank ter wereld.

Wat is speciaalbier?

Er zijn bieren die u op een willekeurige gelegenheid pakt, denk bijvoorbeeld aan een flesje Heineken, maar er zijn ook bieren waarmee je stilstaat bij het moment. Hier vallen de speciaalbieren dus onder. Uiteraard komen deze nog beter tot hun recht in een speciaal bierglas voor dat extra stukje genot. Een speciaalbier kan genuttigd worden op het terras of tijdens een verjaardag of wellicht jubileum. Een speciaalbier brengt ieder moment namelijk naar een hoger niveau. Er zit namelijk ook een verschil tussen pils en speciaalbier. Zo zijn speciaalbieren bovengistend en pils is bijna altijd ondergistend. Bij bovengisting is er meer mogelijk met smaken en toevoegingen. Om jouw extra genot te bieden tijdens een bijzonder moment hebben wij een ruim assortiment speciaalbieren.

Goedkoop bier online bestellen

Viert u binnenkort een verjaardag of is er een andere feestelijke gelegenheid? Dan kan bier natuurlijk niet ontbreken. Online kunt daarom goedkoop bier online bestellen om zo een echt feestje te bouwen. Ook voor het geven van een cadeau. Er zijn namelijk diverse bierpakketten die zeer volledig zijn gevuld. Zo geeft u een origineel en lekker cadeau.