sport

Hechten mannelijke studenten waarde aan designer kleding?

138views

Tegenwoordig is het voor mannelijke studenten veel belangrijker om in designer kleding te lopen vergeleken met vroeger. Deze generatie groeit er meer mee op en worden we sneller beïnvloed door verschillende soorten reclames. Je kan niet twee keer met je ogen knipperen en je ziet weer wat voorbijkomen. Echter kunnen veel studenten die bijvoorbeeld in een startersfunctie zitten of parttimebaan hebben deze kleding helemaal niet betalen. Designer kleding kost heel veel geld en kan je niet zomaar met een normaal inkomen kopen.

Uit onderzoek is gebleken dat mannen met veel testosteron een grote voorkeur hebben voor dure kleding. Dit komt dan voornamelijk omdat het voor hun staat als een statussymbool. Als andere mensen zien dat jij een designer trui draagt, valt het ze op en heb je gelijk een bepaalde ‘status’.

Ook is er uit het onderzoek gebleken dat mannelijke studenten veel worden beïnvloed door familie en vrienden. Dit is natuurlijk vrij logisch, want als jouw beste vriend op school een designertrui heeft gekocht en deze aan jou laat zien, bestaat er een kans dat jij deze ook wilt hebben. Als je eenmaal in aanraking bent gekomen met designer kleiding, kom je hier eigenlijk ook niet meer vanaf.

Weet jij nou van jezelf dat je veel waarde hecht aan dure kleding, vraag jezelf dan af of je dit echt wel doet of dat je beïnvloed wordt door mensen om je heen. Het voelt misschien als een statussymbool, maar het is zeker niet helemaal waar. In deze samenleving is dat gecreëerd en worden we er allemaal in meegesleept. Denk daarom goed na of je al die kleding wel waard vindt!

9 Comments

  1. Some software will detect the screen recording information and cannot take a screenshot of the mobile phone. In this case, remote monitoring can be used to view the screen content of another mobile phone.

  2. Metal salvage yard services Metal scraps recovery Iron salvage and reclamation

    Ferrous material recycling cost analysis, Scrap iron recycling solutions, Scrap metal logistics solutions

  3. Copper scrap sorting techniques Copper recycling plant Scrap metal shipping
    Recycling technology for Copper cable scrap, Scrap metal regeneration, Industrial copper recycling capabilities

    Scrap metal reclamation and recovery services, Copper scrap metal prices, Copper cable scrap management, Metal waste analysis

Leave a Response