entertainmentHuis en tuin

Hekel aan afwas aan het einde van een feestje? Kies dan voor wegwerpservies!

Hekel aan afwas aan het einde van een feestje? Kies dan voor wegwerpservies!
446views

Wat is er handiger dan disposables te gebruiken als je een leuk feestje geeft? Ze zijn eenvoudig in gebruik en onmisbaar voor feesten, evenementen en verjaardagen. Je hebt verschillende soorten en maten wegwerpservies. De keuze is reuze! En het goede nieuws is dat niemand aan de afwas hoeft aan het einde van een feestje. We hebben 3 type wegwerpservies voor je op een rij gezet. Lees je mee?

Kartonnen wegwerpbeker

Drinkbekers zijn dankzij de leuke prints, niet alleen leuk om te zien, maar ze zijn ook prettig om vast te houden. Het allerbelangrijkste is dat ze doen wat ze moeten doen, namelijk de dranken lekker warm houden. De drinkbekers zijn leverbaar in verschillende materialen zoals plastic of karton. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Het karton van de bekers kan bestaan uit nieuw of hergebruikt papier en worden vaak voorzien van een leuke, trendy bedrukking. Kartonnen drinkbekers zijn ideaal om drank, soep of andere etenswaren in te doen, maar ze kunnen nog breder worden ingezet. Denk maar eens aan popcorn in de bioscoop of een heerlijke milkshake op het strand. Voor iedere toepassing is er wel een kartonnen beker.

Wegwerpglazen

Wegwerpglazen komen altijd van pas op feestjes en partijen! Van een wijntje, heerlijk champagne tot limonade en bier. Wegwerpglazen zijn ideaal om dranken in te serveren. Ze zien er niet alleen uit als echt glas, maar ze drinken ook vaak net zo prettig als echt glas. Bierglazen, shotglaasjes, brasserieglazen, champagneglazen, longdrinkglazen, je vindt ze in diverse materialen, formaten en kleurtjes. De wegwerp wijnglazen zijn vrij universeel en daarom geschikt voor de meeste soorten rode wijn en witte wijn.

Wegwerp bestek en borden

Maak je wegwerpservies compleet met plastic bestek en borden. Ideaal om je overheerlijke maaltijden mee te serveren. De bordjes en bestek zijn goed genoeg om een stevige maaltijd mee te nuttigen. En na afloop ruim je het gemakkelijk af en gooi je de borden en bestek eenvoudig weg. De messen, vorken en lepels zijn leverbaar in diverse kwaliteiten en kleuren. Het wegwerpservies is altijd te krijgen in standaard wit, maar vaak ook in chique zwart. Het plastic bestek is zelfs leverbaar in een luxueuze metal-look. Bijna niet van echt te onderscheiden. Ook handig zijn de stapelbare vorken, messen en lepels. Dat bespaart mooi wat ruimte en is ook nog eens efficiënt voor onderweg.

Leave a Response