Uncategorized

Hoe kies je de juiste trouwschoenen?

353views

Na het kiezen van je bruidsjurk, zijn je bruidsschoenen nummer één op je lijstje. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van je trouwschoenen voor dames?

Kies schoenen waar je goed op kunt lopen

Als je normaal geen hoge hakken draagt, doe dat dan ook zeker niet op je trouwdag. Comfort komt op de eerste plaats, en je ziet je bruidsschoenen meestal niet bij een lange jurk.

Schoenen met een enkelbandje zijn sexy en geven je net dat beetje extra stabiliteit om gemakkelijker te lopen. Draag je schoenen voor de bruiloft. Draag ze af en toe in huis in de weken die voorafgaan aan je huwelijk, zodat ze op de dag zelf perfect zitten.

Kies bruidsschoenen die bij de stijl van je jurk passen. En koop een extra paar platte schoenen voor het feest. Op deze manier kun je de dansvloer op. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om zeer hoge hakken te combineren met heel platte schoenen omdat je jurk dan te lang is. Strass schoenen op een kanten jurk is een slecht idee. De gaatjes aan de zijkant steken gegarandeerd in de sluitingen van de strass. Een satijnen of lederen bruidsschoen is in dit geval een betere keuze.

Houd rekening met de locatie

Als je je trouwschoenen kiest, denk dan ook aan de locatie. Als je tussen de bruiloft en de feestlocatie moet lopen, kies dan schoenen om die afstand goed te overbruggen. Hakken op het strand zijn helemaal niet goed. Een hoge hak is helemaal niet geschikt voor een strandbruiloft. Naast het kiezen van comfort, is het ook belangrijk om de juiste bruidsschoen te kiezen op basis van je trouwlocatie. Niet alleen de stijl van de dag is van belang, maar ook de afstand tussen de trouwlocaties. Als je trouwlocatie en receptie op dezelfde plaats zijn, hoef je niet na te denken over hoe je van de ene naar de andere plaats moet lopen.

Let op bij hakken?

Je trouwdag is een lange dag, dus je moet je niet alleen goed voor je voeten zorgen. Je moet ook je bruidsschoenen beschermen. Misschien wil je foto’s maken in het gras, of misschien loop je op grind met je mooie nieuwe schoenen. Een roltrap kan ook een desastreus effect hebben op de hakken van je schoenen. Hou hier rekening mee bij het kopen van de perfecte schoenen voor jouw trouwdag.

Leave a Response