sport

Hoe speel je patience? 3 Tips

169views

Als je dol op bent kaartspelletjes, dan vind je patience vast en zeker de moeite waard. Daarom hebben we voor jou een paar tips zodat het spelen van dit kaartspel nog leuker wordt én nog meer mogelijkheden biedt. 

Speel patience online

Op het moment dat je het spel patience vaker hebt gespeeld, zijn de spelregels echt eigen geworden en kun jij een stapje verder gaan. Misschien speelde je tot op de dag van vandaag alleen met een stok kaarten die je zelf op tafel neer zou leggen. Je kunt nu ook online spelen en dat is alleen maar makkelijker. Je kiest een website waar het spel je wordt aangeboden en dan kun je gratis spelen. De kaarten worden geschud, voor je neergelegd en nou is het aan jou om binnen een bepaalde tijd je doel te behalen (zonder tijd spelen kan ook).  

Speel gratis patience

Sommige mensen denken dat bij online spelen altijd geld uitgegeven moet worden, maar dat is zeker niet zo. Je kunt patience namelijk gratis spelen. Dit kan verschillende redenen hebben dat jij er gebruik van wil maken, misschien wil je het spel beter onder de knie leren krijgen, maar het kan ook zijn dat je geen geld hebt om in te zetten. Als je dan toch online wil spelen dan kies je gewoon voor gratis patience. 

Ontdek mobiel patience 

Wat nog een stapje verder gaat en voor jou alleen maar fijner kan zijn, is dat je ook op je mobiel patience kunt spelen. Het voordeel wat je dan hebt is dat je altijd een gokje kunt wagen wanneer je zin hebt. Je hebt je mobiel vaak bij de hand. Je kunt patience dan installeren op je mobiel en dan kun je sowieso altijd spelen (ook als je geen internet hebt). Maar ook via de site kun jij spelen op je mobiel en dan kijken hoeveel geluk je hebt. Een leuke mogelijkheid om het spel verder te leren kennen. Via GratisPatience.net kun je kennis maken met het leuke kaartspel.

14 Comments

  1. Najczęstszymi przyczynami niewierności między parami są niewierność i brak zaufania. W czasach bez telefonów komórkowych i Internetu kwestie nieufności i nielojalności były mniejszym problemem niż obecnie.

  2. Recycling scrap Copper Copper alloy composition analysis Metal waste recycling depots
    Copper cable reclamation, Scrap metal resource recovery, Scrap copper theft prevention

    Metal waste analysis, Copper scrap industry networking, Copper cable scrap recycling, Scrap metal processing center

  3. Metal recovery operations Ferrous metal demand Iron recycling industry

    Ferrous metal remarketing, Iron scrap reprocessing plants, Scrap metal reprocessing and salvage

Leave a Response