sport

Hoe werkt botox lippen?

117views

Botox lippen worden steeds populairder. Botox wordt echter nooit rechtstreeks in de lippen geïnjecteerd. Botox wordt soms nog weleens verward met fillers. Met fillers kun je je lippen laten opspuiten. Botox wordt echter rondom de lippen geïnjecteerd om rimpels te verminderen. Als je rimpels rondom je lippen wilt verminderen, is botox hier dus wel voor geschikt. Botox kan er dus voor zorgen dat je er jonger uit gaat zien. Ben je benieuwd naar hoe een botox injectie werkt? In dit artikel vertellen we je precies hoe botox ervoor kan zorgen dat rimpeltjes rondom de lippen minder worden.

Zo wordt botox geproduceerd en gebruikt

Botox wordt geproduceerd door een bacterie. Eigenlijk is botox giftig, maar hier hoef je niet bang voor te zijn als je het laat injecteren. Botox heeft de eigenschap dat het communicatie van de zenuwen kan verstoren. Dit maakt het middel juist effectief om rimpels te verminderen. De rimpeltjes rondom je lippen ontstaan namelijk door spiersamentrekkingen. Als botox wordt ingespoten, zorgt dit ervoor dat deze spieren niet onbewust samentrekken. Hierdoor worden de rimpeltjes rondom je lippen minder. Als botox lippen wordt gebruikt in een kliniek, dan wordt er slechts een kleine hoeveelheid ingespoten. Bovendien weet een specialist precies waar hij de botox zal moeten injecteren.

Hoe efficiënt is botox lippen?

Botox lippen werkt zeer efficiënt. De rimpeltjes rondom je lippen kunnen binnen een korte tijd enorm verminderen. Je ziet er kort na de behandeling dus al een stuk jonger uit. Als je er jonger uit wilt blijven zien, zal je wel een aantal keer per jaar naar de kliniek moeten. Botox is namelijk niet permanent en zal na een tijd zijn werking verliezen. Je zal dan opnieuw botox lippen moeten laten injecteren. In een professionele kliniek kan men je vertellen hoe lang het ongeveer duurt voordat je een volgende injectie moet krijgen. Als je besluit om geen injecties meer te nemen, dan zullen de rimpels uiteindelijk weer terugkomen.

Botox lippen of op een andere plek?

Het is ook mogelijk om botox op een andere plek te laten injecteren. Zo kunnen ook voorhoofdrimpels verholpen worden door middel van botox. Ook tegen kraaienpootjes is het middel effectief. Houd er wel rekening mee dat botox niet geschikt is om te gebruiken tegen rimpels die niet door het aanspannen van spiertjes worden veroorzaakt. Botox maakt de huid namelijk niet strakker. Sommige rimpels worden ook veroorzaakt doordat de huid minder collageen aanmaakt. Deze rimpels kunnen op een andere manier worden verholpen, maar niet met botox.

Geen botox, maar fillers nodig?

Botox kun je gebruiken om rimpels rondom je lippen te verminderen. Botox zal dus nooit direct in de lippen worden geïnjecteerd! Als je vollere lippen wilt, zijn hier echter ook behandelingen voor. Een kliniek kan dan fillers gebruiken om je lippen voller te maken. Vaak kun je ook dit overlaten aan dezelfde kliniek als waar je botox kunt laten spuiten. Heb je erg dunne lippen en ben je hier onzeker over? Dan kan het een idee zijn om een afspraak voor fillers te maken bij Skin + Surgery Botox

7 Comments

  1. Scrap copper suppliers Copper scrap pricing strategies Metal waste recuperation
    Copper cable stripping tools, Scrap metal recovery management, Scrap Copper yard

    Scrap metal reclaiming plant, Expanded copper recycling, Copper cable scrap collection, Scrap metal salvage services

Leave a Response