mens&gezondheid

Holistische gezondheid begrijpen

holistische gezondheid
182views

Een bepaalde persoonlijkheid, de geschiedenis van een persoon en de mate van gezondheid van de persoon spelen allen een belangrijke rol in welke behandelmethode van toepassing is op iemand. Dit gegeven bepaalt of de nadruk ligt op de disfunctie, het probleem, of op de mens als geheel. Het kan ook zijn dat het een concept weerspiegelt dat losgekoppelde elementen van een mens en het zelfgenezend vermogen als fundamenteel negeert. Op dit moment komt zijnsoriëntatie om de hoek kijken. Dit is fundamenteel anders dan het begrijpen van holistische gezondheid.

Holistische verpleegkunde programma’s voor studenten

Mensen die plotseling worden geconfronteerd met een gebeurtenis die hun leven volledig omgooit kunnen in de knoop komen met zichzelf en daardoor een vertekend zelfbeeld en beeld van anderen krijgen.  Dit gebeurt voornamelijk als ze niet in staat zijn om hun doelen na te streven. Holistische verpleegkundigen behandelen de patiënt in zijn geheel in plaats van alleen de kwaal. Holistische verpleeg programma’s leren studenten hoe ze complementaire en alternatieve geneeskunde kunnen combineren met traditionele geneeskunde en hoe ze patiënten zorg en behandeling op maat kunnen bieden. Bovendien leren holistische verpleeg programma’s toekomstige holistische verpleegkundigen hoe ze hun volledige aandacht aan patiënten kunnen geven door bewust “bij” hen te zijn op een emotioneel en psychologisch niveau gedurende de gehele behandeling.

Beoefenaars van holistische verpleegkunde

Volgens de Holistic Nurses Association zijn dit medische beroepsbeoefenaars die geloven in het genezen van de persoon. Verpleegkundigen en andere medische beroepsbeoefenaren in deze sector volgen een reeks principes die zijn uiteengezet in het Complementary and Alternative Healthcare handboek, dat is bedoeld om te worden gebruikt in combinatie met de erkende praktijken van de Nurses Association. Verpleegkundigen op dit gebied volgen dezelfde opleiding en training als andere geregistreerde verpleegkundigen, maar hun focus ligt op de overtuiging dat genezing net zoveel te maken heeft met aanraking, zorg, liefde en onderlinge verbondenheid als met medicatie en therapie. Dit is echter niet zomaar een hoop handjes vasthouden. Deze verpleegkundigen moeten een geheel aan informatie leren, evenals een reeks door onderzoek gevalideerde theorieën. De theorieën in holistische verpleegkunde, stress management en andere integratieve en complementaire geneeskunde praktijken en theorieën zijn enkele van de onderwerpen die kunnen worden opgenomen in holistische verpleegkunde programma’s. Beoefenaars van verpleegkundigen die hun carrière willen bevorderen zullen merken dat het inschrijven in een van de vele holistische verpleegkunde programma’s goed is voor zowel professionele als persoonlijke doeleinden.

14 Comments

  1. Copper scrap purity standards Copper scrap market analysis Metal reclamation and reuse
    Copper cable scrap price, Metal waste recovery yard, Copper scrap environmental regulations

    Scrap metal resale, Scrap copper reclamation, Recycling Copper cables for cash, Metal waste logistics services

  2. Scrap metal reclamation and reprocessing facility Metal reclaiming Yard Iron material recovery

    Ferrous material market volatility, Iron waste reclamation solutions, Metal waste recovery center

Leave a Response