Uncategorized

iPhone xs scherm stuk? Dit is wat je kunt doen!

353views

Het kan erg lastig zijn als je last hebt van een kapot scherm van je telefoon. Een kapot scherm kan er namelijk voor zorgen dat je telefoon niet goed meer werkt, dat je niet goed meer op je scherm kunt kijken en dat je telefoon er niet goed meer uit ziet.

Scherm repareren

Eén van de eerste dingen die je kunt doen als je een kapot scherm hebt, is het kiezen voor een iPhone xs scherm reparatie. Dit zorgt er namelijk voor dat je scherm het direct weer goed gaat doen. Dit maakt dat je zelf geen moeite hoeft te doen om je scherm weer goed te krijgen.

Er zitten wel een aantal nadelen aan het laten repareren van je scherm. Als je je scherm wilt laten repareren, ben je je telefoon voor een aantal dagen vaak kwijt. Dit zorgt er voor dat je geen contact kunt hebben met anderen via je telefoon.

Ook kost het vaak veel geld om je scherm te laten repareren. Dit komt omdat het scherm zelf wat ze er in zetten geld kost en ook nog eens de reparatiekosten van het scherm die je moet betalen. Dit is dus niet altijd de beste keuze om voor te gaan.

Scherm zelf vervangen

Je kunt er ook voor kiezen om je scherm zelf te gaan vervangen. Hierbij heb je een nieuw scherm en een schroevendraaier nodig die je hiervoor kunt gebruiken. Dit zijn vaak speciale schroevendraaiers voor hele kleine schroefjes die in je telefoon zitten. Zonder deze schroevendraaier lukt het vaak al niet om iets in je telefoon te vervangen.

Als je scherm kapot is, kan dit op twee manieren zijn. Het kan zijn dat de glazen laag op je scherm kapot is. Dit is relatief makkelijk op te lossen. Echter kan het ook zo zijn dat het scherm van binnen kapot is.

Het vervangen van de glaslaag van een scherm is makkelijk. Hierbij moet je alleen de glaslaag van het scherm af halen en een andere er met speciale lijm weer op maken.

Als de binnenkant van je scherm ook kapot is, kom je al snel in grotere problemen. Dit is namelijk niet iets wat je zelf goed kunt oplossen. Je kunt er bijvoorbeeld wel voor kiezen om je scherm te repareren, maar je kunt er ook voor kiezen om je gehele scherm te vervangen.

Het repareren van je scherm is vrijwel onmogelijk om zelf te doen. Hiervoor kun je daarom ook beter naar een specialist toe stappen. Deze kan het relatief makkelijk en goedkoop oplossen.

Hiernaast is er nog een oplossing die je kunt toepassen. Zo kun je er ook voor kiezen om je gehele scherm te vervangen. Dit houdt in dat je je scherm los draait en er weer een nieuwe in zet. Dit kan een goede optie zijn, echter is dit vaak wel een redelijk dure optie. In verhouding kun je hiervoor dan ook beter een reparatie laten uitvoeren door iemand die er verstand van heeft.

Leave a Response