Uncategorized

Kraambezoek bedanken doe je zo:

59views

Er is een kleine geboren en je familie en vrinden staan allemaal te poppelen om hem of haar te bezoeken! Ze komen op kraamvisite voor om de gelukkige jou te zien, maar natuurlijk ook om de baby te bewonderen. Zij komen voor jullie, dus soms is het aardig om daar wat voor terug te doen. Een leuk bedankje kan al veel betekenen. Benieuwd naar leuke ideeën voor zulke cadeautjes? Lees dan verder!

Kraamvisite

Sommige ouders hebben zin in de kraamvisite die staan te poppelen op de stoep en andere ouders wat minder. Vlak na de geboorte zijn de meeste ouders erg vermoeid. Alleen staat niet iedereen daarbij stil. Een bevalling vraagt heel veel van het vrouwelijk lichaam. Emotioneel kost deze periode erg veel energie. De gezondheid van jou en de baby staan voorop. Onthoud dit wel!

In de eerste 24 uur is het tijd om te herstellen. Niet alleen jij, maar ook de baby moet de rust kunnen krijgen. Wees er dus bewust van dat je in dat eerste bezoek alleen mensen laat komen bij jij je volledig op je gemak voelt. Dit zijn voor veel mensen hun naaste familie.

Gebruik een leuk en schattig geboortekaartje als uitnodiging voor de kraamvisite. Hou er rekening mee om de eerste dagen het bezoek bepekt te houden. Het bezoek bedoeld het goed en daarom is het attent om het kraambezoek te bedanken.

Kraambezoek bedankjes

Wanneer jouw familie en vrienden komen om de baby te bewonderen (en jullie natuurlijk!), is het attent om het kraambezoek te bedanken. Dit kun je doen door middel van geboorte bedankjes. Je hebt bij bedankjes.nu verschillende soorten leuke en goedkope bedankjes. De bedankjes variëren van de 1 tot 3 euro. Dat valt mee he?

De bedankjes zijn niet groot, maar dat is niet nodig, want het is een gebaar van waardering. Je hebt hier in de categorie 1 euro leuke chocolaatjes, bedrukte hartjes of lolly’s, mini mintjes of een klein bedankkaartje. Denk bij bedankjes tot 2 euro aan een klein bloempotje, flowerbags, sterretjes of een candy jar en nog veel meer! De categorie tot 3 euro beschikt over zeepjes, kaarsjes, memory, een gepersonaliseerd tasje en nog wat andere kleine dingetjes. Elke categorie is dus goedkoop en zit vol met leuke kraambezoek bedankjes!

Er is een categorie die speciaal is samengesteld voor de groenen categorie. Deze categorie beschikt over een bloempotje, een weckpotje groen, flowerbags en een gietertje. Allemaal leuke spullen voor in de tuin!

Er zijn dus mega veel leuke kraambezoek bedankjes te verkrijgen. Wanneer je een duidelijk beeld over wie wel en wie niet komt, dan kun je gaan kijken welk cadeautje je wil geven en hoeveel je er nodig hebt. Stel je cadeautje samen en geef er een persoonlijke draai aan. Bestel het en laat he bezorgen. Maak er leuke dagen van en geniet samen met je familie en vrienden van de nieuwe baby!

Leave a Response