sport

Lasermachines en diverse materialen

16views

Een lasermachine helpt je snel en moeiteloos vele materialen snijden of graveren. Lasermachines bieden je uitgebreide mogelijkheden als het gaat om lasersnijden en graveren. Ben jij benieuwd naar deze mogelijkheden? Lees snel verder!

1.     Acrylaat

Acrylaat is een van de meest bewerkte materialen omdat het makkelijk te snijden en te graveren is. Dit materiaal wordt o.a. veel gebruikt in de sign industrie. Nabewerking is niet nodig omdat het acrylaat met een gladde snijlijn uit de machine komt.

2.     Rubber

Rubber en schuimrubber zijn zowel te snijden als te graveren met een hybride lasermachine. Door het graveren van rubber is het bijvoorbeeld mogelijk om stempels te maken. Met schuimrubber maken mensen vooral inlays voor koffers en flightcases.

3.     Karton

Karton kun je snijden en graveren met de hybride lasermachine. Mensen gebruiken het karton bijvoorbeeld om sjablonen te maken om te verven of te spuiten. Feitelijk kan ieder soort karton met een lasermachine bewerkt worden.

4.     Hout

Hout is zowel te snijden als te graveren met de hybride lasermachine. Door de lage kostprijs van het materiaal wordt het door veel van onze klanten gebruikt. Bijvoorbeeld door scholen, architecten en modelbouwers. Er zijn verschillende houtsoorten te bewerken.

5.     Textiel

Het snijden en graveren van textiel en leer is geen probleem voor de hybride lasermachine. Klanten in de textielindustrie gebruiken de machine bijvoorbeeld om logo’s en emblemen te graveren en snijden voor op kledingstukken.

Hybride lasermachine

Een lasermachine helpt je snel en moeiteloos vele materialen snijden of graveren. De lasermachines van BRM lasers zijn hybride, je krijgt hierbij een laser snijmachine en een laser graveermachine in één. De lasersnijder is een modern staaltje techniek dat op ingenieuze wijze werkt. De machine is in staat om materialen op hoge temperatuur te verbranden, wat zorgt voor strakke en zorgvuldige snijlijnen. Doordat de machines op een hoge temperatuur werken, zijn ze in staat om talloze materialen te bewerken: hout, kunststof, papier, glas en acryl horen allemaal bij de mogelijkheden. De machines zijn inzetbaar voor het uitsnijden van materialen, maar zijn ook uiterst geschikt voor het maken van gravures!

Lasermachine van BRM lasers

Of je nou metaal gaat graveren of leer gaat snijden, met een BRM lasermachine wordt jouw klus een fluitje van een cent. In het assortiment vind je de lasermachines in diverse modellen. Ze verschillen onder andere qua vermogen, afmetingen en prijs. Bekijk snel het volledige aanbod op de website!

Leave a Response