Huis en tuin

Lekker slapen met een Essenza dekbedovertrek

178views

Met een Essenza dekbedovertrek slaap je ongetwijfeld lekker. Essenza is een merk dat zich met name richt op textiel. Ze verkopen niet alleen dekbedovertrekken, maar alle textiel voor je bed en in je slaapkamer kun je hier vinden. Ook textiel voor in de keuken zoals tafelkleden en keukenschorten zijn te vinden bij Essenza. Maar met een Essenza dekbedovertrek zorg je voor een mooie aankleding van je bed en kun je ook nog lekker slapen. Je vindt Essenza dekbedovertrekken online en in verschillende winkels. Op de eigen site vind je natuurlijk het grootste aanbod.

Bloemen op je bed

Essenza is vooral bekend als merk dat slaapkamertextiel verkoopt. Niet gek dus dat je een Essenza dekbedovertrek overweegt. Het meest bekende van de Essenza dekbedovertrekken is de bloemenprint. Er zijn talloze bloemenprints beschikbaar voor je Essenza dekbedovertrek. Zo zijn er verschillende kleurencombinaties te vinden. Sommige zijn lichtgekleurd en andere juist donker. Zo kun je precies kiezen wat bij jouw stijl en interieur past. Ook zijn er Essenza dekbedovertrekken met een bloemenprint van twee dezelfde kleuren, waarvan de ene dan donkerder is dan de andere. Genoeg keuzes voor bloemen dus.

Effen kleuren dekbedovertrek

Misschien heb je niets met bloemen. Ook dan kun je een Essenza dekbedovertrek nemen. Ze hebben namelijk ook ruim voldoende aanbod voor effen dekbedovertrekken. De meeste kleuren zijn in dezelfde kleurgroepen als de dekbedovertrekken met prints. Je kunt dus zelf kiezen of je gaat voor donker of juist licht. Je kunt je effen dekbedovertrek natuurlijk combineren met een sprei met een print of andere extra aankleding van je bed om meer variatie in je bed te krijgen. Zo kun je alle kanten op met een effen Essenza dekbedovertrek.

Andere prints

Wil je wel graag een print, maar iets anders dan bloemen? Ook dan kun je prima bij Essenza terecht. Er zijn namelijk nog veel meer prints. Bijvoorbeeld verschillende soorten ruitjes. Als je kiest voor een andere print, zijn er ook nog talloze opties. Er zijn zelfs dekbedovertrekken met twee verschillende prints. Zo heb je nog meer variatie in je dekbedovertrekken, zonder dat je twee nieuwe sets hoeft te kopen. Wat je ook zoekt in een dekbedovertrek, je kunt het ongetwijfeld vinden bij Essenza.

Kijk voor inspiratie op Bedshop.nl.

Leave a Response