zakelijk

Linkbuilding uitbesteden

161views

Een zeer nuttige tool om je website meer verkeer te laten krijgen is linkbuilding. Door voor bepaalde zoekwoorden ervoor te dat je website hoger komt in de zoek lijsten van Google, kan je er voor zorgen dat je website heel veel vaker aan geklikt zal worden, wat tot meer inkomsten kan leiden.

Dit is een techniek waarvoor je vooral heel veel tekst nodig hebt en daarom is het goed om te overwegen om een linkbuilding specialist in te huren zodat je je linkbuilden uitbesteden kan. Dit zorgt ervoor dat je heel veel tijd bespaart die je dan kan besteden aan het helpen van klanten of het verbeteren van je bedrijf.

Wat doet linkbuilding

Linkbuilding is een techniek waarbij er gebruik gemaakt wordt van websites die door Google al een bepaalde mate van betrouwbaarheid hebben toegewezen gekregen. Dit zorgt ervoor dat als er een link op die site staat naar een andere, Google dit zal opmerken uiteindelijk en daardoor die website ook meer zal vertrouwen. Door dit ook nog eens te linken aan een bepaald zoekwoord kan je ervoor zorgen dat de website hoger in de zoek resultaten komt bij een zoekopdracht met een bepaald woord.

Gespecialiseerde bedrijven

Er zijn bedrijven die erg goed weten hoe deze techniek werkt en deze daarom op een optimale wijze toe kunne passen. Daardoor kan je dus zo effectief mogelijk websites verder op helpen en doordat dit soort bedrijven vaak ook een groepje werknemers hebben die artikels kunne schrijven, wordt er iedere week een grote hoeveelheid worden getypt die kunnen worden gebruikt voor linkbuilding. Dit is een erg nuttig iets als je je website beter vindbaar wil maken. Deze hoge efficiëntie die je in je eentje nooit zal kunnen bereiken, zeker als je nog je bedrijf moet runnen ernaast, is ook een reden om linkbuilden uit te besteden.

Reclames op Google

Het is je vast wel eens opgevallen dat als je iets zoekt in google de eerste paar resultaten vrijwel altijd reclames zijn. Dat zijn dus links van sites die hebben betaald aan Google om hun website bovenaan te zetten in de zoek resultaten. Het is belangrijk om op te merken dat dit niet hetzelfde is als linkbuilden. Bij linkbuilden wordt het algoritme van Google beïnvloed om jouw website bovenaan te zetten, hoewel dat wel een bovenaan is dat nog net onder de reclames staat. Die websites zet Google immers altijd bovenaan, dus dat is niet te voorkomen.

Leave a Response