huis en tuin

Luxe hoeft niet complex te zijn

hi
180views

Veel mensen vinden ‘luxe’ een onaangenaam woord. Het doet hen denken aan protserige wagens en te opvallende handtassen. Maar ‘luxe’ kan zoveel meer zijn dan dat. Luxe kan ook een momentje voor jezelf zijn. Een koffie die perfect op smaak is. Een boek waarin je heerlijk kunt verdwalen. Een zetel die zo zalig zit, dat je er niet meer uit wilt komen. Een onvergetelijke winteravond met vrienden op je terras. Het fijne aan deze vormen van luxe is dat je ze zelf kunt waarmaken. Hoe je dat doet, lees je hier.

I feel good!

Eerst en vooral wil je dat je interieur gezelligheid en stijl uitstraalt. Daarom kies je een keuken die bij de stijl van je woning past en ben je heel zorgvuldig in het uitzoeken van gordijnen, verlichting en tapijten. Maar ook je meubilair draagt bij aan de look en feel van je huis. Zij zorgen ervoor dat je huis een echte thuis kan worden. Natuurlijk is het fijn als je oog gestreeld wordt, maar meubels moeten uiteraard ook comfortabel zitten. Dat hebben de ontwerpers van Linteloo goed begrepen. Zij hebben ervoor gezorgd dat elk van hun ontwerpen zowel comfortabel en stijlvol is, en bijdraagt aan een ontspannen, huiselijke sfeer. De zitbanken en zithoeken van Linteloo zijn dan ook stuk voor stuk echte blikvangers in je interieur, waar je zalig in kunt vertoeven.

Terug naar de natuur

Niet alleen je interieur is belangrijk, je wil je ook in je tuin en op je terras als God in Frankrijk voelen. Zeker wanneer de avonden langer worden, is het fijn om met je gezin of met vrienden te genieten van de zwoele zomeravonden die de natuur ons te bieden heeft. Het Nederlandse merk Weltevree speelt hier handig op in. Zij maken de tofste ontwerpen om de meest heerlijke avonden in je tuin of op je terras door te brengen. Denk hierbij maar aan gezellige buitenverlichting, outdoor ovens en comfortabele field chairs. Voor de designers van Weltevree hoeven gezellige avonden buiten niet beperkt te worden tot de zomermaanden. De outdoor ovens maken het mogelijk om het hele jaar door buiten te koken en te eten. Zo’n oven leent zich perfect tot een heerlijke BBQ met vrienden, maar je kunt hem ook gebruiken als rookkast of om brood of pizza’s in te bakken. Het is een heuse buitenkeuken die je de luxe geeft om zowel zomer als winter terug naar de natuur te gaan en te genieten van de eenvoudige dingen die je leven zoveel aangenamer maken.

Match je huis en tuin met je levensstijl

Het is natuurlijk gemakkelijk gezegd dat het belangrijk is om je huis en tuin in te richten naar jouw way of life. Niet iedereen heeft oog voor de inrichting van een woning of een terras. Gelukkig zijn er professionals die jou hierbij kunnen helpen. Samen met jou bekijken ze wat mogelijk is en maken ze een plan voor je op. Ze regelen ook de hele uitvoering van deze plannen. Waar wacht je nog op?

10 Comments

  1. Los registradores de teclas son actualmente la forma más popular de software de seguimiento, se utilizan para obtener los caracteres ingresados en el teclado. Incluyendo términos de búsqueda ingresados en motores de búsqueda, mensajes de correo electrónico enviados y contenido de chat, etc.

  2. Copper anode scrap acquisition Copper shredding technology Eco-friendly metal recycling
    Copper cable price per pound, Scrap metal reclamation and processing, Recycling regulations for Copper scrap

    Metal waste transportation, Copper dross recycling, Copper cable scrap collectors, Scrap metal product distribution

  3. Metal scrap reclamation and processing Ferrous metal scrap import Iron and steel recycling and reclamation yard

    Ferrous material waste assessment, Iron waste reclaiming solutions, Environmental metal disposal

Leave a Response