Huis en tuin

Maak van je huis een restaurant

Maak van je huis een restaurant
521views

Het is voor veel mensen waarschijnlijk al even geleden sinds ze in een restaurant hebben gezeten en dus niet zelf hebben hoeven te bedenken wat te eten. Hoe fijn is het dan om het eten van buitenaf bij jou thuis te krijgen? Als de mogelijkheid er is kun je wat meer mensen uitnodigen en genieten van een heerlijk etentje.

Wat gaan we eten

Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen als het gaat om het thuis laten bezorgen van eten. Je kunt gaan voor simpel en gemakkelijk, maar je kunt ook uitpakken en eens wat anders kiezen. Een leuk idee? Kies voor een buffet aan huis! Met dit buffet kun je voor jezelf lekker uitpakken, maar kun je ook een feestje voorzien van lekkere maaltijden. Een feestje is in deze tijd wat moeilijk te begrijpen, maar je kunt er je eigen feestje van maken. De Buffetten Boer wil dat je geniet van een heerlijk buffet zonder dat je er omkijken naar hebt. Het buffet wordt geleverd inclusief borden en bestek en dit wordt de volgende dag gewoon weer bij je opgehaald waarnaar de Buffetten Boer de afwas van het servies doet.

De Buffetten Boer

De Buffetten Boer staat voor een catering die voor betaalbare prijs besteld kan worden. De catering is betaalbaar en gaat gepaard met verse ingrediënten. Ervaren chefs bereiden het buffet en er is keuze uit acht verschillende soorten buffetten, zoals een luxe buffet, een stamppot buffet of een vis en vlees buffet. De keuze is reuze, dus voor ieder zit er vast wat lekkers tussen. Je kunt een buffet al bestellen vanaf vijf personen, maar dit kan ook voor een groep van wel 25 personen.

Voor welk buffet ga jij

Er zijn al wat verschillende buffet keuzes opgesomd en het is allemaal warm koud buffet. Doordat iedereen een verschillende voorkeur voor eten heeft en er dus niet allemaal op dezelfde manier gegeten wordt, is de Buffetten Boer ook voorzien van vegetarisch, halal en glutenvrije buffetten. Je kunt dit doorgeven en er wordt door de Buffetten Boer rekening mee gehouden. Ook kun je specifieke eetwensen van kinderen doorgeven, waarnaar hier ook rekening mee gehouden wordt. Doordat er in het buffet sprake is van warme en koude maaltijden, wordt het buffet geleverd in opwarmschalen en ook dit keer weer met borden, bestek en servetten. Ook kun je je buffet compleet maken door drinken te bestellen, zoals frisdrank, bier en wijn. Ook kun je dan de drinkglazen mee bestellen en ook nog een dessert en tafelaankleding. Alles wordt de volgende dag weer opgehaald, dus je zit zelf niet met de druk om alles nog af te moeten ruimen en wassen na afloop. Lekker ontspannen genieten van een maaltijd van begin tot eind, dat wil iedereen toch?

Leave a Response