entertainmentMannenSport

Met een trespa plaat zit je voorlopig goed!

trespa plaat
1.21Kviews

Wanneer je de gevel van je huis of bedrijfspand opnieuw wilt bekleden, kies dan voor trespa plaat. Deze platen zijn gemaakt van heel strak geperst hout met een gecoate buitenkant. Deze buitenkant is verkrijgbaar in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. En dus ook in de kleur die voorgeschreven staat in jouw straat of die past bij het logo en de huisstijl van jouw bedrijf. Trespa plaat is heel hard en duurzaam. Het vergaat niet en ook zonlicht zal er maar weinig invloed op hebben. Heb je eenmaal je gevel opnieuw bekleed, dan kun je weer jaren voort. Maar je kunt meer doen met dit materiaal.

De boarding langs het sportveld van trespa plaat maken

De boarding langs het sportveld werd in het verleden vaak gemaakt van spaanplaat of mdf. Daar is natuurlijk niets mis mee, mits deze boarding goed wordt onderhouden. En daar gaat het nog wel eens mis. Er zijn simpelweg niet voldoende vrijwilligers om alle boarding goed te kunnen bijhouden. Door te kiezen voor een boarding van trespa plaat zit de vereniging er voorlopig netjes bij. De boarding kan dan, zoals hierboven beschreven, geleverd worden in alle denkbare kleuren, dus ook de kleuren van de club. Ook kan er reclame op worden aangebracht.

Een sterkere boarding die langer mee gaat

Oké, het is misschien even een investering, maar je zult zien hoe het sportveld opknapt met een mooie boarding. De boarding van trespa plaat is ook nog eens duurzamer dan welke andere boarding dan ook. Je hebt er geen omkijken meer naar. En zelfs een loeihard schot zal er geen deukje of barst in krijgen. Door gebruik te maken van deze soort boarding, ziet alles er al direct netter uit. En dat is natuurlijk wat je wilt bereiken. De leden moeten trots zijn op hun club en dat is moeilijk als niet alles er netjes bij staat.

Het verwerken van trespa is geen probleem

Je kunt deze platen gemakkelijk zagen of op maat laten aanleveren. Het vastzetten van de platen doe je met speciale schroeven en/of een speciale lijm. En het handigst van alles? Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Je kunt de trespa plaat en alle bijbehorende materialen gewoon online bestellen en laten bezorgen. Dat bezorgen kan bij je thuis, op je bedrijf of bij de kantine van het sportveld. Zo kun je direct op de juiste plek aan het werk en hoef je de, toch wel zware, platen later niet nog eens te vervoeren.

Leave a Response