Huis en tuin

Meubels op maat laten maken? Dan ben je verzekerd van kwaliteit

58views

Je hebt een prachtige droom keuken voor ogen, maar het wil maar niet lukken betreft de afmetingen en de inrichting. Wanneer je weet wat je wil, maar het niet lukt, kun je je erg gaan irriteren. Om deze onnodige irritaties te voorkomen, kun je kiezen voor maatwerk meubels. Een maatwerk keuken of toch een kast op maat. Het kan allemaal.

Waarom maatwerk meubels?

Meubels die op maat gemaakt zijn, zijn uniek en afgestemd op de wensen van de koper. De meubels kunnen van elk materiaal en van elke grootte zijn. Het is maar net wat de klant in gedachten heeft. Omdat jij het zelf samenstelt, bestaat er een grote kans dat er niet nog zo’n meubelstuk bestaat. Niemand heeft precies dezelfde interieur smaak en dit maakt je meubels uniek. Ontwerp samen met een expert jouw nieuwe unieke meubel.

Een nieuwe maatwerk keuken of andere meubels voldoen aan al jouw wensen. Alles wat jij wil en wenst kan in de meubels verwerkt worden. Niets is te gek!

Een van de grootste voordelen aan een maatwerk keuken of aan maatwerk meubels zijn dat ze in elke ruimte passen. Als voorbeeld nemen we de keuken. De keuken wordt afgemeten en er wordt samen gekeken naar de indeling. Op basis van de afmetingen wordt er bepaald wat er mogelijk is. Er zal meer mogelijk zijn dan je denkt. Naast dat het handig is dat de meubels in elke ruimte passen, is het ook handig dat deze optie zo functioneel is. Het is functioneel, omdat je zelf de indeling kan bepalen. Je kan kiezen hoe groot je je jouw meubelstuk wil hebben en wat je ermee doet.

Nadelen maatwerk meubels

Er zijn dus een aantal grote voordelen die zich meebrengen bij een maatwerk keuken etc., maar er zijn ook nadelen. Een nieuwe keuken op zich is al een grote uitgave, maar als daarbij maatwerk komt kijken dan zal die prijs nog meer stijgen. Maatwerk producten zijn duurder dan reguliere producten, omdat hier meer mankracht en productie uren achter zitten.

Voor de meeste maatwerk meubels wordt er hout gebruikt. Hout wordt gekapt van bomen en dit is natuurlijk niet goed voor het milieu. Geen duurzame productie en in sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van de buitenlandse fabrieken om de productiekosten te verlagen. Doordat het in het buitenland gedaan wordt, wordt er ook gezorgd voor extra transport. Extra transport betekent ook extra kosten.

Ga voor maatwerk meubels

Maatwerk meubels hebben over het algemeen dus meer voordelen dan nadelen. Het doet goed voor jezelf en je zult hier blij van worden. De kosten komen achteraf en zul je uiteindelijk ook allemaal terug verdienen!

Leave a Response