fashionKledingMannen

Online sneaker sokken kopen tips

Online sneaker sokken kopen tips
851views

Sneaker sokken voor de zomer. Draag jij graag sneakers of andere lage schoenen en wil je bijpassende sokken? Het kopen van deze sokken doe je snel en eenvoudig online.

Enkelsokken zijn razend populair. Je kunt deze sokken dan ook in verschillende kleuren, materialen en maten en met allerlei prints vinden.

De kleur, maat en print van jouw sokken blijft een persoonlijke keuze. De keuze voor het materiaal van de sokken is een praktische keuze.

De meeste sokken zijn vervaardigd uit één van de volgende vier materialen:

    Wol

    Katoen

    Polyester

    Nylon

Wil je weten welke van deze materialen het beste is voor jouw voeten? Neem dan de volgende informatie door:

Sneaker sokken van wol

Wollen sokken en sneaker sokken klinkt als een tegenstelling. Sokken van wol zijn van nature dikker dan gewone sokken. Deze sokken worden dan vooral gedragen tijdens de wintermaanden. Toch zijn er ook sokken van wol op de markt die tot de enkels komen.

Enkelsokken van wol zijn niet volledig van wol gemaakt. Het gaat meestal om een mix van wol met een ander, synthetisch materiaal. De wol zorgt ervoor dat vocht eenvoudig wordt opgenomen. Bovendien voelt de sok lekker zacht aan.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-boxershorts

Aanbieding: beste kwaliteit onzichtbare heren sneakersokken

Sneaker sokken van katoen

Sneaker sokken van katoen zijn een goede keuze. Katoen is licht, neemt veel vocht op en houd de voeten koel. Al deze voordelen maken katoen een goed materiaal voor enkelsokken, welke vooral worden gedragen wanneer het lekker weer is.

Een nadeel van katoen is dat het vocht opneemt, maar niet doorlaat. Hierdoor kunnen de voeten, wanneer je voortdurend in beweging bent, na verloop van tijd nat aanvoelen. Wanneer je snel zweet, is katoen wellicht niet de beste keuze.

Gebruik je je enkelsokken met name voor tijdens het sporten of heb je een allergie voor wol, dan zijn deze sokken een sterk alternatief.

Polyester en nylon sneaker sokken

Een groot deel van de enkelsokken op de markt zijn gemaakt van polyester, nylon of een ander soort plastic.

Deze materialen zijn zeer elastisch, waardoor de sokken automatisch de vorm van je voeten aannemen. Sneaker sokken van nylon en polyester voelen dan ook comfortabel aan en zijn bovendien lekker licht.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed

Verkozen tot beste sneakersokken merk: Falke.

Het nadeel is dat sokken met een hoog gehalte aan polyester en nylon nauwelijks tot geen vocht opnemen. Hierdoor gaan de voeten sneller zweten en krijg je al snel last van zweetvoeten. Aangezien sneaker sokken vaak tijdens de zomermaanden worden gedragen, kan dit voor overlast zorgen.

Leave a Response