Huis en tuin

Ontdek de talloze mogelijkheden van projecttapijt

Ontdek de talloze mogelijkheden van projecttapijt
365views

Organiseer jij binnenkort een groot evenement of sta je op een beurs? Je wilt natuurlijk dat alles er op en top verzorgd uitziet. Dat geldt niet alleen voor het beursmateriaal, maar ook voor de aankleding van je event. Door gebruik te maken van projecttapijt voelen je gasten zich meteen al meer welkom, dan als ze een kale. betonnen beursvloer betreden. Bovendien is projecttapijt veel sterker dan gewoon tapijt. In korte tijd ontvang je vaak veel bezoekers die allemaal over jouw beursvloer lopen. Met de aanschaf van projecttapijt weet je zeker dat de vloer geen slijtplekken gaat vertonen. Ook heeft het tapijt een vuilwerende functie. Je hebt tenslotte al genoeg aan je hoofd en op je tapijt kan je vertrouwen.

Projecttapijt: de keuze is enorm

Met de aankleding van je evenement kan je jezelf echt onderscheiden. Laat de expert met je meedenken om zo alle bezoekers een unieke ervaring mee te geven. Bij een evenement denk je als eerste aan de rode loper om je gasten in stijl te ontvangen. Wil je je onderscheiden en geef je de voorkeur aan een afwijkende kleur voor je loper? Kies dan voor blauw, zwart, geel of één van de talloze andere kleuren. Zo kan je het tapijt afstemmen op jouw huisstijl of de kleur die je gekozen hebt voor het evenement. Kies voor binnen voor een naaldvilt tapijt. Dit tapijt is in rollen verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. Het tapijt kan in de gewenste maat en in de gewenste vorm gesneden worden.

Met aandacht voor duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen het bedrijfsleven. Er zijn inmiddels voldoende project tapijten te koop die recyclebaar zijn. Deze recyclebare tapijten worden verwerkt tot kunststof korreltjes of granulaat. Met deze granulaten worden weer nieuwe plastic producten gemaakt. Zo lever je met de aankoop van een duurzaam tapijt een bijdrage aan een schonere wereld. Laat je bij de aankoop adviseren over de mogelijkheden.

Leave a Response